KOJI DELOVI PUTA SU KRITIČNI ZA VOŽNJU ZBOG MRAZA? Iz AMSS-a savetuju građane: Na ovom prevoju posebno obratite pažnju (VIDEO)
Foto: Johan Nilsson/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

kurir tv

KOJI DELOVI PUTA SU KRITIČNI ZA VOŽNJU ZBOG MRAZA? Iz AMSS-a savetuju građane: Na ovom prevoju posebno obratite pažnju (VIDEO)

Društvo -

Snežni pokrivač prekrio je celu Srbiju, što je u određenim delovima zemlje izazvalo i zastoje na putevima, a pojedini gradovi kao što je Sremska Mitrovica konkurišu planinama po visini snega.

U proteklih 48 sata zabeleženo je 15 saobraćajnih nesreća širom Srbije, a tri osobe su izgubile život, detaljnije pročitajte ovde.

Sagovornica Kurir televizije je Nevena Damjanović iz AMSS, a ona je detaljnije pričala o stanju na putevima:

01:24

KOJI DELOVI PUTA SU KRITIČNI ZA VOŽNJU ZBOG MRAZA? Iz AMSS-a savetuju građane: Na ovom prevoju posebno obratite pažnju

- Situacija u odnosu na jučerašnji dan, barem što se tiče prekida i zastoja u saobraćaju je dosta bolja. Međutim, meteorolozi za danas najavljuju padavine, a naročite u popodnevnim časovima, pa bi trebalo obratiti pažnju na kolovoz i vožnju. Svi prilazi zimskim turističkim centrim koji vode ka Kopaoniku, Tari, Goču, Divčibarama, Staroj planini jesu prohodni. Oprezna vožnja savetuje se na mostovima i prevojima koji su kritične deonice, a naročito zbog mraza.

Potom je spomenula prevoje koji su kritični:

- To je prevoj Čestobrodice između Paraćina i Zaječara, zatim putevi koji od Šapca vode ka Valjevu, a deonica u kojoj treba biti posebno pažljiv jeste ona koja vodi preko Zlatibora i Nove Varoši ka granici sa Crnom Gorom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:34

PRVI SNEG ZAVIO SRBIJU U CRNO! Za 24 sata desilo se 15 saobraćajnih nesreća: Troje ljudi izgubilo život, NIZALI SE LANČANI SUDARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track