BOŽIĆNI PRIVREDNI DORUČAK: Regionalna privredna komora Kruševac organizovala tradicionalnu manifestaciju (FOTO)
Foto: Ž. M.

BOŽIĆNI PRIVREDNI DORUČAK: Regionalna privredna komora Kruševac organizovala tradicionalnu manifestaciju (FOTO)

Društvo -

U Privrednoj komori Srbije - Regionalnoj privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga, povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika – Božića, tradicionalno je održan Božićni privredni doručak.

Privrednike, predstavnike lokalnih samouprava, crkvene velikodostojnike i ostale uvažene goste pozdravila je Maja Marković, direktorka PKS RPK Kruševac, govoreći i o rezultatima poslovanja privrede u Rasinskom okrugu u prošloj godini. Njegovo Preosveštenstvo Episkop kruševački gospodin dr David Perović održao je prigodnu besedu o Božiću, kao najradosnijem hrišćanskom prazniku. Predsednik Skupštine Privredne komore Srbije, predsednik Udruženja preduzetnika Srbije i generalni direktor Trajal korporacije, Miloš Nenezić je obavestio o aktuelnoj privrednoj situaciji u Srbiji i narednim zadacima u 2024. godini.

1 / 7 Foto: Ž. M.

Tradicionalno, kompanijama i pojedincima iz Rasinskog okruga koji su u prethodnoj godini ostvarili izuzetne poslovne rezultate, uručena su priznanja – povelje i zlatnici.

Nagrada za doprinos razvoju turizma uručena je Vinariji „Smiljković“ iz Drenče, kod Aleksandrovca, priznanje za doprinos razvoju preduzetništva kompaniji „Spasić Farm“ iz Stalaća, a za kvalitet proizvoda Kompaniji „Budim – Grad“ iz Budolovine, kod Brusa. Laureat nagrade za doprinos razvoju lokalne zajednice je Klub privrednika Kruševac, za uspešno izvozno preduzeća „PPT Petoletka“ iz Trstenika, a menadžer godine je regionalna direktorka Kompanije „Kromberg i Šubert“ za Srbiju i Makedoniju Tanja Milisković, koja se zahvalila u ime nagrađenih.

Kurir.rs/Ž. Milenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track