DEVOJKA NA BANJICI TRAŽI PARE OD PROLAZNIKA: Mnogi se sažale, a ona im OVAKO uzvrati! Beograđanka sve posmatrala pa je raskrinkala
Foto: Jutjub Printskrin

upozorenje!

DEVOJKA NA BANJICI TRAŽI PARE OD PROLAZNIKA: Mnogi se sažale, a ona im OVAKO uzvrati! Beograđanka sve posmatrala pa je raskrinkala

Društvo -

Mlada devojka koja prosi na Banjici kod pijace i traži novac od prolaznika vara ljude, tvrde Beograđani.

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavilo se upozorenje u kome građani tvrde da devojka koja prosi na Banjici vara ljude.

- Devojka koja redovno prosi na Banjici kod pijace ili mini marketa prešla je to da radi i na Trošarini. Ako vas vidi da telefonirate ona je uporna i traži pare. U roku od 10 minuta mi je prišla tri puta. Prvo mi je tražila da joj kupim da jede. Posle pet minuta mi je tražila pare. Treći put mi je prišla s leđa i obratila mi se i isprepadala me. Skočila sam - navodi se u objavi i dodaje:

- Objasnila sam joj da me pitala već dva puta na šta mi je rekla: "Otkud ja znam šta sam te pitala". Naprotiv, nije problem pomoći nekome. Radi se o tome da ona podvodi još dva ili tri čoveka da prose i onda odu iza mesare i uzima im sve pare - tvrde građani.

Banjica, prosjačenje, devojka, prevara
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Inače, žena koja je objavila ovo upozorenje na društvenim mrežama tvrdi da je sve to posmatrala sa autobuske stanice.

- Devojka je napadna i bezobrazna. Ljudi su joj kupili da jede i ona nastavlja da traži da joj kupe još. Pritom joj je žena kupila i čim je žena ušla u autobus ona je nju pljunula. Čuvajte se - naglašava se u objavi.

Bonus video:

02:19

JEDINSTVEN SLUČAJ U SRBIJI: Prosjak Jusa dobija spomenik u Sremskoj Mitrovici (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track