KONCERTI ZA NOVOSADSKI DOČEK 13. JANUARA SKORO RASPRODATI: Evo za koga je ostalo ulaznica
Foto: Stefan Rajhl

KONCERTI ZA NOVOSADSKI DOČEK 13. JANUARA SKORO RASPRODATI: Evo za koga je ostalo ulaznica

Društvo -

Sada kada su se utisci posle Dočeka Nove godine 31. decembra slegli, i kada su praznici i odmori gotovi, a baterije su ponovo pune, pravo je vreme da proslavu Nove godine nastavite u Novom Sadu. Gotovo 50 sati programa, više od 150 izvođača, najveće bogatstvo muzičkih žanrova, na više od 40 lokacija širom grada očekuje Novosađane, Novosađanke i sve koji se 13. januara budu našli baš u Srpskoj Atini.

A Filleta
foto: Modifier©Armand Luciani

Dok je devet koncerta već rasprodato, za nastupe jedne od najboljih harfistkinja sveta, Ketrin Finč u svečanoj Sali Gradske kuće, vokalni duo Braću Teofilović u Kulturnoj stanici Kovilj, jednog od najpopularnijih hip hop sastava u regionu TBF u Novosadskom pozorištu, Rišara Galijana, koji je promenio istoriju harmonike, u Gradskoj koncertnoj dvorani, virtuoza na gitari Vlatka Stefanovskog u Kulturnom centru Petefi Šandor, srpske džez dive Lene Kovačević u Kulturnoj stanici Bukovac, pop pevača Željka Vasića u Kulturnoj stanici Eđšeg, renomiranog simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Republike Srpske, uz SOPOT i specijalnog gosta Marka Luisa i popularne pop-rok grupe Neverne bebe u Kulturnoj stanici Stepanovićevo, ulaznica je ostalo još vrlo malo.

Lena Kovačević
foto: Andrej Damjanović

Već sedmu godinu zaredom, Doček će posetioce u samo u jednoj večeri, sprovesti kroz čitav grad, nudeći jedinstvenu kombinaciju muzičkih pravaca i izvođača, ali i lokacija.

Catrin Finch
foto: Jennie Caldwell

Od portugalske fado dive Žisel Žoao u Sinagogi, elektropop četvorke iz Liverpula Ladytron, najboljeg a capella sastava sveta koji potiče sa Korzike, A Filetta u Kulturnoj stanici Svilara, muzike iz najvećih filmskih ostvarenja, koju će izvesti Novosadski Big bend uz goste u Srpskom narodnom pozorištu, britansko-bahreinskog sastava Flamingods u Kulturnom centru Novog Sada, preko turskog muzičkog tria Islandman u Radničkom domu, predstavnika alternativne scene Kanda, Kodža i Nebojša u sali NIS-a, evropske i domaće elektro kombinacije dj-ejeva Metju Džonsona, Runija i 2MUCH u SKCNS Fabrika i predstavnika mlade scene Zhiva, Keni nije mrtav, KOIKOI, Rouzi i Jowam u Proizvodnji sve do Akademskog hora Collegium Musicum i Nede Nikolić trio uz gošću Danijelu Veselinović, u kulturnim stanicama u okolini Novog Sada, ali i drugi izvođači.

Željko Vasić
foto: Privatna Arhiva

Ulaznice za Doček 13. januara mogu se pronaći na svim prodajnim mestima Gigstix-a i onlajn na sajtu gigstix.com.

Sve informacije o Dočeku možete pronaći na sajtu docekns.rs

Promo

Bonus video:

00:51

Novi Sad je grad koji neprestano napreduje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja