PRITVOR DO 30 DANA ZA NAPADAČE NA SRPSKE TINEJDŽERE U VUKOVARU: Ostaju iza brave zbog nanošenja teških telesnih povreda!
Foto: Printscreen HRT

PRITVOR DO 30 DANA ZA NAPADAČE NA SRPSKE TINEJDŽERE U VUKOVARU: Ostaju iza brave zbog nanošenja teških telesnih povreda!

Društvo -

Trojica napadača tinejdžera u Vukovaru i njihov pomagač su iza rešetaka

Četvoricu muškarca koji se dovode u vezu sa napadom na tinejdžere u Vukovaru određen je jednomesečni istražni protvor zbog straha od uticaja na svedoke i mogućnosti ponavljanja krivičnog dela, javlja RTL.

Jedan od njih je naveden samo kao pomagač, odnosno sumnja se da je iznajmio stan u Vukovaru kako bi se ostali napadači sakrili. Ostala trojica se terete za krivična dela nanošenje teških telesnih povreda i nanošenje teških telesnih povreda u pokušaju.

Podsetimo, uhapšeno je ukupno pet mladića, od kojih je jednom ranije određen istražni zatvor. Ostala četvorica privedena su danas i saslušana u Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

(Kurir.rs / RTL)

Bonus video:

05:52

VUKOVAR ĆE UVEK BITI KAMEN SPOTICANJA Kolar: Umesto da ga zaborave kao FAŠISTIČKI uzvik, i dalje ga KORISTE U POLITIČKE SVRHE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track