Imate samo sedam dana da iskoristite neverovatan popust i kupite stan u Beogradu ili apartman na Jahorini!
Foto: Promo

Imate samo sedam dana da iskoristite neverovatan popust i kupite stan u Beogradu ili apartman na Jahorini!

Društvo -

Razmišljate o kupovini stana koji će biti na odličnoj lokaciji, imati sjajan pogled, škole i vrtiće u blizini i obezbeđeno parking mesto, a da bude u Beogradu i po povoljnoj ceni? Ili biste pak investirali u apartman na planinskoj lepotici Jahorini i tako sebi, porodici ili prijateljima obezbedili savršeno mesto za odmor kome uvek možete da se vratite? Scordia International Properties, kompanija specijalizovana za izgradnju i prodaju nekretnina u nedelji od 22.1. do 26.1. organizuje „Prodajnu nedelju“ tokom koje nudi popuste i prednosti svim kupcima za dva aktuelna objekta: stambeno-poslovni kompleks Buena Vista na Vidikovcu i apartmane Snežna Dolina na Jahorini.

Scordia
foto: Promo

BUENA VISTA na Vidikovcu u Beogradu, nudi sjajne popuste. Za svaki stan od 85-100 kvadratnih metara, možete dobiti popust od 100 evra po m2, kao i 500 evra za garažno mesto i besplatnu overu kod notara. Za stanove do 85 kvadrata, popust je 50 evra po m2, 500 evra za garažu i besplatna overa kod notara. Ako se odlučite za stan do 85 kvadrata, automatski ulazite u nagradnu igru sa mogućnošću osvajanja dodatnih 100 evra popusta po m2 bez obzira na kvadraturu!

Scordia
foto: Promo

Buena Vista je idealno pozicionirana, svega 900 metara udaljenosti od park-šume Košutnjak, sa prelepim pogledom na Avalu. Ovaj stambeno-poslovni kompleks je pažljivo planiran kako bi iskoristio sve prednosti blizine dve najveće zelene oaze Beograda, a sve to na samo dvadeset minuta vožnje od centra grada. Takođe, u neposrednoj blizini se nalaze tri osnovne škole, tri predškolske ustanove, Vojnomedicinski centar Cerak, Vidikovačka pijaca kao i veliki broj supermarketa.

Scordia
foto: Promo

Ukoliko sanjate o miru i prelepim pejzažima i ljubitelj ste zimskih sportova ne treba da propustite priliku za apartman na najboljoj lokaciji na Jahorini.

Scordia
foto: Promo

SNEŽNA DOLINA, nudi vrhunske apartmane, a u toku „Prodajne nedelje“ značajne popuste za potencijalne kupce. Samo tokom ovog perioda možete ostvariti popust od 100 evra po m2, uz dodatnih 1000 evra uštede za kupovinu garažnog mesta. Apartmanski kompleks se nalazi na 1.595 metara nadmorske visine, samo 29 kilometara od centra Sarajeva i 32 kilometra od Međunarodnog aerodroma Sarajevo. Mikrolokacija ovog kompleksa je savršena, udaljena samo 30 metara od ski staze i šestoseda Trnovo.

Scordia
foto: Promo

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se za prodajnu nedelju! Za detaljnije upite možete posetiti kancelarije Scordia Internatioanl Properties u Sava Centru, Milentija Popovića 9 ili poslati upit putem kontakt forme na veb sajtu. Takođe, upite za „Prodajnu nedelju“ možete slati i putem profila Scordia Internatioanl Properties na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja