ŽELITE LI RADITI NA MORU U ISTRI? Plava Laguna vas čeka!
Foto: Promo

ŽELITE LI RADITI NA MORU U ISTRI? Plava Laguna vas čeka!

Društvo -

Plava Laguna, hotelijerska kompanija iz Istre nudi zaposlenje na moru tokom turističke sezone, uz plaćen smeštaj i prehranu. U 2023. godini zaposleni Plave Lagune dobili su do 2.350 eura dodatnih stimulacija i nagrada, uz ranije ugovorenu platu.

Plava LAguna
foto: Promo

Želite li raditi na severozapadnoj obali Istre, provesti leto na moru, radeći posao na kojem dobro zarađujete, sa nizom beneficija koje uključuju i bonuse, te uskrsnicu i božićnicu, posete različitim letnim festivalima i sportskim eventima, onda je ponuda Plave Lagune za vas.

Plava LAguna
foto: Promo

U Plavoj Laguni tokom proteklih nekoliko godina radilo je više od dve hiljade ljudi iz regiona, a već sada se možete prijaviti za sezonu 2024. za mesto konobara, servira, sobarice, kućnog majstora, kuvara, pomoćnog kuvara, recepcionera ili portira, te vrtlara ili redara na bazenu.

Plava LAguna
foto: Promo

Same plate su drugačije za svako zanimanje, ali samostalan konobar, kuvar ili recepcioner s iskustvom, imaju mesečnu platu od hiljadu evra na više. Osim ovih uslova, Plava Laguna brine se i o svim potrebnim administrativnim papirima neophodnim za dobijanje radnih dozvola i legalan rad u Hrvatskoj, uz povratak novca za trošak dolaska do destinacije rada, lekarski pregled i sanitarnu knjižicu.

Plava LAguna
foto: Promo

Postoje i mogućnosti napredovanja u kompaniji, pa i dobijanje trajnih ugovora, kao i edukacije i programi razvoja, kao što su to učenje stranih jezika, učenje kroz kuvarsku ili konobarsku akademiju i slično. „Najviše smo u potrazi za kuvarima, pomoćnim kuvarima i mesarima, konobarima, servirima, sobaricama, recepcionerima i portirima, ali i vrtlarima i radnicima u perionici veša. Potrebni su i radnici za tehničku službu, kao što su to električari, vodoinstalateri i kućni majstori, za koje ipak tražimo i formalno obrazovanje“, naglašavaju iz Plave Lagune.

Plava LAguna
foto: Promo

Plava Laguna već više od 65 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojih 20 hotela, 9 kampova i 10 apartmanskih naselja u Poreču i Umagu zapošljavaju 1500 stalnih radnika i do 1500 sezonskih radnika različitih zanimanja.

Više detalja možete saznati lično i u Vašoj blizini. Ekipa iz Sektora ljudskih resursa stiže u Niš i Kragujevac 25.01.2024.

Niš – Tami Residence, Durmitorska prilaz br.1 s početkom u 17 sati.

Kragujevac - Hotel Kragujevac, Kralja Petra I broj 18 s početkom u 17 sati.

Dođite, Plava Laguna vas željno očekuje!

Ili online:

bit.ly/sezonskiposao

https://posao.plavalaguna.com/hr/prijava-zaposlenje-plavalaguna

https://www.instagram.com/plavalaguna_posao/

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track