SESTRA KOJA JE PSOVALA ZETA UMRLE BAKE, DOBILA OPOMENU PRED OTKAZ: Direktor: IZVINJAVAM SE SVIMA, ona više neće raditi u Hitnoj!
Foto: Damir Dervišagić

kazna

SESTRA KOJA JE PSOVALA ZETA UMRLE BAKE, DOBILA OPOMENU PRED OTKAZ: Direktor: IZVINJAVAM SE SVIMA, ona više neće raditi u Hitnoj!

Društvo -

Medicinska sestra zaposlena u Službi hitne pomoći Leskovac koja je psovala i vređala zeta pokojne bake Stane Zdravković (82) dobiće opomenu pred otkaz i biće premeštena na drugo radno mesto, otkriva za Kurir Slaviša Božić, direktor DZ Leskovac.

- Zaposlena će dobiti opomenu pred otkaz i neće više raditi u službi hitne medicinske pomoći. Izvinjavam se građanima u ime menadžmenta doma zdravlja, jer je na ovaj način bačena senka na službu koja radi vrlo odgovoran posao - rekao je Božić.

Leskovac
foto: Kurir/M.S.

Podsetimo, Stana Zdravković je umrla 10. januara, a vest da su zaposleni u Hitnoj pomoći vređali i psovali Miloša Živkovića, muža Stanine unuke Marine, kad ih je pozvao da joj ukažu pomoć uznemirila je javnost. On je dostavio i snimak telefonskog razgovora na kom se čuje sledeće:

- Imamo baku koja ima nizak pritisak, koja je nepokretna i ne može da se kreće - rekao je Hitnoj, na šta je zaposlena uputila neočekivano drzak odgovor:

"Pa?!" Kad ju je upitao kojoj inspekciji pripada, dobio je odgovor koji nije mogao ni da zamisli:

- More, bre, nosi se! Je*o te... - kazala je i spustila slušalicu.

Bonus video:

02:42

JA ĆU LIČNO DA SE ZALOŽIM DA DOBIJEŠ OTKAZ! Bar menadžer odlepio posle Sanjine greške

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track