PROJEKAT OD NACIONALNOG ZNAČAJA! "3,2,1-SRBIJA" DODELJUJE PRIZNANJA!: Milun Todorović nominovan za najboljeg gradonačelnika!
Foto: 321 Srbija

zaslužni građani

PROJEKAT OD NACIONALNOG ZNAČAJA! "3,2,1-SRBIJA" DODELJUJE PRIZNANJA!: Milun Todorović nominovan za najboljeg gradonačelnika!

Društvo -

Udruženje "321 Srbija", nosilac istoimenog projekta od nacionalnog značaja, dodeliće priznanja najzaslužnijim pojedincima i organizacijama na velikoj godišnjoj manifestaciji koja će se održati u Beogradu, u aprilu mesecu ove godine, piše portal Press Serbia.

Prvi nominovani rukovodilac jedne lokalne samouprave za prestižno priznanje, odnosno titulu najboljeg gradonačelnika u Srbiji je Milun Todorović, prvi čovek grada Čačka i to sa više od 100 nominacija građana i organizacija koji su za nagradu predložili upravo Todorovića.

Od raspisivanja konursa za dodelu godišnjih "321 Srbija" priznanja početkom decembra, u Udruženje je stiglo više od 3.000 nominacija za pojedince i organizacije koji su se u protekloj godini istakli radom na polju turizma, promocije naše zemlje ali i u brojnim drugim sferama.

321 Srbija
foto: 321 Srbija

Da podsetimo, laureati na prvoj dodeli najviših "321 Srbija" godišnjih priznanja bili su Novak Đoković, kao najbolji ambasador Srbije u svetu, zatim Ivica Dačić, za razvijanje dobrih diplomatskih odnosa Srbije sa svetom, a nagrađeni su bili i najzaslužniji kulturni radnici i druge ličnosti koje su dale svoj doprinos promociji naše zemlje, turizma, kulture i tradicije.

321 Srbija projekat, Ivica Dačić
foto: Promo

Gradonačelnik Čačka istakao se tokom protekle godine svojim radom, a pored brojih infrastrukturnih projekata koji su realizovani upravo zbog njegovog zalaganja, Todorović je napravio ogroman iskorak i kada su humanitarne akcije i društveno odgovorne kampanje u pitanju.

Teško je pobrojati sve humanitarne akcije koje su gradonačelnik Todorović i njegov tim realizovali tokom poslednjih meseci, ali se izdvajaju kuća koje je napravljena za Dejana Pajovića i njegovu nepokretnu majku, zatim put koji je napravljen za nepokretnog dečaka Filipa u selu nedaleko od Čačka...

Nominacije za nagradu "321 Srbija" trajaće do 22. januara nakon čega počinje i glasanje koje će trajati do kraja februara.

(Kurir.rs/PressSerbia/Preneo:R. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja