POLUGOLA I S DUBOKIM DEKOLTEOM POZIRA USRED DOMA ZDRAVLJA: Upala u sobu za intervencije pa ludovala i sve kačila na mreže!
Foto: Printscreen/Instagram

skandal u niškom domu zdravlja

POLUGOLA I S DUBOKIM DEKOLTEOM POZIRA USRED DOMA ZDRAVLJA: Upala u sobu za intervencije pa ludovala i sve kačila na mreže!

Društvo -

Skandal u niškom domu zdravlja - pacijentkinja je tokom pauze ušla u sobu za intervencije i slikala se sa špricevima, iglama, ispred kompjutera i na sve to oskudno obučena, polugola i s dubokim dekolteom, slikala se i to objavljivala na mrežama. Dom zdravlja Niš odmah je reagovao.

Dom zdravlja Niš
foto: Printscreen/Instagram

Pacijentkinja Doma zdravlja Niš Katarina Đ. je u vreme pauze u jednoj od intervencija opšte medicine (gde je vikendom trebalo da se javi sa nalogom za injekcije kao pacijent) napravila nedozvoljene fotografije i video zapise.

Takođe je i prethodnog dana u kartoteci ZA "Donja Vrežina", čiji je inače pacijent, slikala neke fotografije.

starleta, Dom zdravlja
foto: Facebook

S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, a da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije i snimala video zapis koji je ponižavajući za našu struku, bićemo prinuđeni da preduzmemo određene mere u okviru zakona - napisano je na Instagram stranici Doma zdravlja Niš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja