POTEZ MEDICINSKIH SESTARA U DOMU ZDRAVLJA RAZBESNEO PACIJENTE: Momak je otežano disao, a odbili su da ga prime zbog ovoga!
Foto: T.S.

sramno

POTEZ MEDICINSKIH SESTARA U DOMU ZDRAVLJA RAZBESNEO PACIJENTE: Momak je otežano disao, a odbili su da ga prime zbog ovoga!

Društvo -

Iako pacijenti su pacijenti sa otežanim disanjem i bolom u grudima prioritetni u jednom domu zdravlja su odbili da prime mladića sa ovim simptomima!

Naime, jednom momku je bilo loše, otežano je disao i žalio se na bol u plućima, ali ga u domu zdravlja nisu primili zato što mu knjižica nije overena.

- Želim da podelim sa vama jednu jako ružnu scenu iz doma zdravlja. Čekao sam pregled kod doktorke, u međuvremenu je ušao dečko koji se sestrama obratio i rekao da ima bol u plućima i da teško diše. Posle dva minuta ga je sestra prozvala i rekla da mu je istekla knjižica i da sutra mora da nosi u svoju firmu, pa tek onda za par dana kad se overi da dođe - napisao je momak koji je bio svedok, a njegova poruka objavljena je na storiju Instragram stranice "Serbia live Beograd".

dom zdravlja, neprijatnost
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

On tvrdi da je nesrećni momak ponovio da teško diše i da ga bole pluća.

- Dve pametne sestre su rekle: "Overi knjižicu, pa dođi!" Po pravilu takvi pacijenti sa otežanim disanjem i sličnim problemima se primaju čak i bez knjižice, dečko je rekao da će da ih tuži, ja samo hoću kao svedok da se javim i da mi se slobodno može obratiti da potvrdim sve što sam video i da se te dve sestre sankcionišu - zaključio je on.

Mnogi korisnice ove mreže razočarani su potezom medicinskih sestara koje su odbile da prime mladića koji je otežano disao.

Bonus video:

02:28

LEKAR UPOZORAVA: PAŽLJIVO SA ASPIRINOM! Može da pomogne, ali može i OZBILJNO DA UGROZI ZDRAVLJE! Preporučuje sa u ovim slučajevima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track