NIS I KK PARTIZAN OBEZBEDILI ZIMSKU OPREMU ZA 600 DECE
Foto: Pres služba NIS

NIS I KK PARTIZAN OBEZBEDILI ZIMSKU OPREMU ZA 600 DECE

Društvo -
1 / 5 Foto: Pres služba NIS
@nispiracija Da se sva deca u Srbiji srećno igraju. 🖤🤍 Sećate se naše nedavne praznične akcije sa @Partizan Mozzart Bet Belgrade? 😊 Mnogo plišanih igračkica pokrilo je teren, a srca su bila prepuna ljubavi i ponosa jer smo svi zajedno uspeli da uradimo jednu veliku stvar. Zahvaljujući ovoj akciji tople zimske jakne i obuća, plišane igračke i slatkiši obezbeđeni su za gotovo 600 dece iz socijalno ugroženih kategorija iz čitave Srbije! 🎁🧸 Hvala vam što smo i ovoga puta svi bili jedan tim!🫶 #foryoupage #kkpartizan🖤🤍 #fyp #basketball🏀 #nispiracija #kompanijanis ♬ original sound - NISpiracija

Marko Tošić, izvršni direktor Centra za integraciju mladih (Svratište za decu u Beogradu), zahvalio se kompaniji NIS i Košarkaškom klubu Partizan na ovom društveno odgovornom projektu, ali i činjenici da je mališanima omogućeno da provedu vreme sa prvotimcima KK Partizan, dok je Vesna Mraković, direktorka SOS Dečija sela Srbija, rekla je da joj je veoma drago što je njihova organizacija deo ove akcije.

Dodatna informacija: Kompanija NIS deceniju i po posvećeno brine o deci iz osetljivih kategorija i do sada je podržala rad velikog broja ustanova socijalne zaštite i udruženja za brigu o deci. NIS je podržao realizaciju više od 30 projekata, koji su za cilj imali unapređenje kvaliteta života dece i mladih u sistemu socijalne zaštite, a pored toga, zajedno sa svojim volonterima organizuje i tradicionalne akcije darivanja novogodišljih paketa za decu i mlade bez roditeljskog staranja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track