POLICAJAC ZAUSTAVIO ŽENU ZBOG VOŽNJE I PODSMEVAO SE NJENOJ SLICI U VOZAČKOJ: Rekao mi da sam uživo još RUŽNIJA! Mogu li ga tužiti?
Foto: Printscreen/Facebook/MUP Srbije

bEzobrazluk

POLICAJAC ZAUSTAVIO ŽENU ZBOG VOŽNJE I PODSMEVAO SE NJENOJ SLICI U VOZAČKOJ: Rekao mi da sam uživo još RUŽNIJA! Mogu li ga tužiti?

Društvo -

"Da li mogu tužiti policajca za uvredu? Kada me je zaustavio i kada sam mu dala vozačku na uvid, počeo je da se smeje i rekao da sam uživo još ružnija nego na slici, a da mi je slika katastrofalna!", ovo je pitanje koje je pravnicima na jednoj društvenoj mreži upitala sugrađanka koja je ostala u šoku reakcijom policajca koji ju je zaustavio u vožnji.

policajac
foto: Prinskrin Fejsbuk

Sugrađanka je jasno u postu izrazila svoje nezadovoljstvo nedoličnom i bezobraznom reakcijom policajca, a slično mišljenje su delili i korisnici ove društvene mreže.

Mnogi su je savetovali da policajca tuži za uvredu i psihičko maltretiranje.

- Imate li dokaz? Ako imate, onda možete da ga prijavite unutrašnjoj kontroli i povedete disciplinski postupak, za početak - bio je jedan od saveta.

Međutim, bilo je i onih koji su izražavali bojazan da ovakvo sramno ponašanje uniformisanog lica nikada neće uspeti da dokaže, jer je njegova reč protiv njene:

- Ako nema svedoke, seljačina će reći da to nije izgovorio.

Ipak, većina je ovu damu savetovala da u svakom slučaju da izjavu u policiji "čisto da takav bezobrazluk i nekultura ostanu pribeleženi".

Međutim, među brojnim sugrađanima sa dobronamernim savetima, bilo je i onih sa nemumesnim komentarima:

- Najbolje da objaviš sliku sa lične karte da se vidi da li je bio u pravu, a shodno tome i da li da ulaziš u proces.

Bonus video:

00:35

POLICIJA ZAUSTAVILA BEBI DOL! Našli joj SEKIRU u torbi! Za sve kriv RIJALITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track