"ZABRANJENO ZA PSE I SRBE"! Sarajlija navodno nije hteo da izda stan Srpkinji: Takva su pravila, žao mi je! PREPISKA DIGLA BURU
Foto: Shutterstock

"ZABRANJENO ZA PSE I SRBE"! Sarajlija navodno nije hteo da izda stan Srpkinji: Takva su pravila, žao mi je! PREPISKA DIGLA BURU

Društvo -

Na društvenoj mreži Redit pojavila se prepiska između devojke iz Srbije i mladića navodno iz Bosne, u kojem je on kao oglašivač na Bukingu, navodno odbio da primi Srpkinju u svoj smeštaj.

Kako tvrdi devojka iz Srbije, koja je priložila i "Viber" prepisku unutar objave, mladić koji se bavi iznajmljivanjem stana na dan, kada je pročitao ime i prezime, te video državljanstvo, odbio je da ugosti njenu prijateljicu unutar stana koji iznajmljuje u Sarajevu, te joj je poništio prethodnu rezervaciju. Sam taj čin urađen je preko navodne prepiske na "Viberu".

Na Reditu objavila skrinšotove prepiske

"Dobio sam rezervaciju u Bukingu i slan je ovaj broj telefona. Žao mi je. Ne gostimo Srbe/Srpkinje. Takva su pravila kod nas. Žao mi je....", stoji u početku navodne prepiske.

U sledećem trenutku, devojka koja se predstavlja da je iz Srbije, napisala je "Zabranjeno za pse i Srbe, sve ok", aludirajući na urbanu legendu o natpisu iz devedesetih koja se pripisivao mnogim izvođačima, između ostalim i grupi "Nirvana".

Sarajevo
Sarajevofoto: Profimedia

Na njene reči, navodni muškarac iz Bosne, napisao je kako su životinje dozvoljene.

"Psi su dozvoljeni, žao nam je. Kad platite ratnu odštetu, možda će biti bolje. Lep pozdrav i sve najbolje u životu", glasio je odgovor muškarca koji se potpisuje kao Faris.

Spornog stana nema na Bukingu

U objavi koju je ista devojka postavila pre ove na Reditu, navodi se kako je popularnom servisu navodno prijavila muškarca iz Sarajeva, koji je, kako tvrdi, odbio da izda smeštaj njenoj prijateljici.

Pretragom interneta po adresi koja je navedena, te i samom imenu objekta, sporni oglašivač nije pronađen, te još uvek nije sigurno da li se događaj zaista desio. Ipak, u vidu komentara, oglasio se jedan od Sarajlija koji je uputio izvinjenje devojci iz Srbije, iako još uvek nije jasno da li je čitav događaj istina ili kreativno poigravanje korisnika društvenih mreža.

"Kao Sarajlija Izvinjavam se zbog ovakvih duhovnih siromaha. Bilo bi lijepo da objaviš sam naziv objekta da pustimo malo internet da radi svoje", napisao je on.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.

Bonus video:

04:11

PRIPADANJE NACIJI I NACIONALIZAM NISU ISTO Čedomir Čupić kod Basare: U Evropi postoje SAMO 3 NARODA, sve nacije su IZMIŠLJOTINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track