STUDENTKINJA SE JAVILA NA OGLAS ZA POSAO, PA DOBILA NIZ UVREDA: Čovek je bio neprijatan i rekao mi da samo mogu ovce da čuvam!
Foto: Shutterstock

šokirana

STUDENTKINJA SE JAVILA NA OGLAS ZA POSAO, PA DOBILA NIZ UVREDA: Čovek je bio neprijatan i rekao mi da samo mogu ovce da čuvam!

Društvo -

Jedna studentkinja iz Srbije doživela je veliku neprijatanost kada se javila na jedan oglas za posao.

Naime, ona je od čoveka s kojim je pričala dobila salvu uvreda.

- Devojke, želim da podelim iskustvo sa ovim oglasom i da vas upozorim. Nazvala sam da se raspitam o kom poslu je reč, o satnici i brojnim drugim stvarima. Čovek je insistirao da postavlja brojna lična pitanja o meni, da bi on procenio šta ja uopšte znam da radim - napisala je ona u grupi "Studentska mreža Beograd - SMB".

Dodala je da nije želeo da joj otkrije detalje o poslu.

studentkinja, oglas, posao
foto: Printscreen Facebook

- Na kraju mi je rekao da ja ne znam ništa da radim jer sam nadmena i da ovaj posao nije za mene, jer je za mene čuvanje ovaca. Bio je jako neprijatan i vulgaran. Meni je bilo savršeno jasno i pre poziva da je ovo sve samo ne pristojan oglas za posao, ali eto rekoh ajde baš da vidim. Tako da devojke, ni ne pokušavajte - zaključila je ona.

Inače na oglasu za posao navedeno je da je "potrebna studentkinja za održavanje dvosobnog stana i za rad u kancelariji na administrativnim poslovima četiri sata dnevno".

Bonus video:

02:49

AFRIČKI STUDENTI ZABRINUTI NAKON ŠIRENJA RASIZMA U SRBIJI: Jesam crn, ali moje ime nije CRNAC! Ljudi ne znaju šta SME, a šta NE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track