"CRNI RADENKO, NE RADI TO PO NEMAČKOJ, NE PRAVI DECU SIROČIĆIMA!" Srbija plače od smeha zbog objave u gastarbajterskoj grupi
Foto: EPA / Filip Singer

"CRNI RADENKO, NE RADI TO PO NEMAČKOJ, NE PRAVI DECU SIROČIĆIMA!" Srbija plače od smeha zbog objave u gastarbajterskoj grupi

Društvo -

Na grupi "Srbi u Nemačkoj" ostavljena je pre nekog vremena veoma zanimljiva proruka i izazvala je brojne komentare. Čovek se raspituje za rođaka Radenka na privremenom radu u Frankfurtu, a koji se tamo zaljubio u Rumunku. Ne bi tu bilo ničega spornog da Radenko nije oženjen!

A rođakova želja je da ga vrati porodici. U očaju je, eto, pisao i na društvenim mrežama.

- Ostavio je ženu i decu u Kragujevcu, neće nikom da se javi. Radio je kod nekih naših. Ako neko ga zna nek mu kaže da se okane tih kurvi i ne pravi decu siročadima - naveo je u apelu rođak i dao Radenkov opis:

- Nije puno visok, proćelav i podebeo, nosi sat na desnu ruku stalno. Možda ga neko zna.

Bilo je onih koji su se sažalili, ali većinom je, gde god da je potom objava podeljena, naišla na zezanje sa pregršt dosetki tipa "dobar opis, ne možeš promašiti".

- Radenko, stavi sat na levu ruku i niko te neće prepoznati! - poručio je jedan korisnik društvenih mreža, dok je drugi ozbiljnije pristupio situaciji:

- Znam jednog koji odgovara opisu i ima to ime, ali nekad nosi sat a nekad ne. Kad ga nosi uvek mu je na levoj ruci. Pažljivo ga posmatram već nekoliko dana, ali i dalje nisam siguran da li je to taj koji je tražen.

A to što sat nosi na desnoj ruci nekima je bio znak da je možda harmonikaš.

- Crni Radenko, šta uradi pod stare dane - pitali su, i uvek se vraćali čuki na desnoj ruci:

- Koje marke je sat? Da ne promašim čoveka.

Na ovo poslednje stigao je odgovor: "Po frizuri ćeš ga prepoznati".

Bonus video:

03:24

NEMAČKA IZBACUJE PREKO MILION MIGRANATA IZ DRŽAVE ZBOG UČESTVOVANJA U PROTESTU?! Aćimović tvrdi: Izgubili su STABILNOST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track