PREMINUO NINOSLAV SMILJKOVIĆ: U RTV Vranje se opraštaju od omiljenog kolege
Foto: RTV Vranje

PREMINUO NINOSLAV SMILJKOVIĆ: U RTV Vranje se opraštaju od omiljenog kolege

Društvo -

U Vranju je u 49. godini iznenada preminuo Ninoslav Smiljković dugogodišnji radnik Radio televizije Vranje, omiljen među kolegama i svima koji su ga poznavali.

Rođen je 1975. godine u Vranju. Završio je Osnovnu školu "Vuk Karadžić" i srednju Ekonomsko-trgovinsku školu u Vranju. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Prištini.

U Radio-televiziji Vranje je od 2003. godine. Poslednjih godina bio je na poziciji zamenika direktora Radio televizije Vranje.

Kolektiv Radio televizije Vranje pamtiće ga kao izuzetnog kolegu, koji je bio posvećen poslu i koga su krasili profesionalizam i perfekcionizam u radu. Ostaće upamćen kao čovek visprenog uma, spreman da svakome odgovori i pomogne, čak i onda kada bi bio pretrpan obavezama.

Uvek vedar, nasmejan , pozitivan, predusretljiv , kulturan, druželjubiv, rado viđen u svakom društvu…. Jednom rečju, dobar čovek!

Njegovim odlaskom naš kolektiv ostaje bez jednog od najboljih. Nemi od bola, šokirani zbog iznenadnog gubitka našeg Nineta, čoveka kome su osmeh i topla reč bili zaštitni znak, navode iz RTV Vranje.

Mesto i termin sahrane biće naknadno objavljeni.

Kurir.rs/RTV Vranje

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track