ONLAJN SE MOGU KUPITI UNIKATNI POKLONI ZA 8. MART: Buketi za dame od 1.990 do 24.000 dinara, unikatan od lego kockica 7.199 dinara
Foto: Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

BOGATA PONUDA

ONLAJN SE MOGU KUPITI UNIKATNI POKLONI ZA 8. MART: Buketi za dame od 1.990 do 24.000 dinara, unikatan od lego kockica 7.199 dinara

Društvo -

Dan žena, odnosno 8. mart, proslavlja se dosta svečano, organizovanjem zabava, putovanja, kupovinom poklona! Prvi dan žena obeležen je davne 1909. godine i od tada se obeležava Međunarodni dan borbe za ženska prava, sa akcentom pre svega na ljudsku, ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena u društvu!

Osmi mart je dan kada su žene dobile zvanično priznanje ravnopravnosti, kada su se za to izborile, i treba se prema tom prazniku odnositi sa poštovanjem.

Srđan Jovanović, prodajni savetnik na oglasniku Sasomange/Market, naveo je da onlajn kupovina kako u svetu, tako i kod nas polako preuzima primat u načinu kupovanja, tako da beležimo porast broja poseta i potražnje poklona za 8. mart kod nas na portalu Sasomange.

Za svačiji džep

- Na našem oglasniku Sasomange postoji velika ponuda proizvoda i usluga koji mogu da vam posluže kao predlog kako da svojim majkama, koleginicama, učiteljicama, bakama i drugaricama ulepšate dan. Od proizvoda bismo izdvojili: parfeme, kozmetičke setove, razne kreativne buketi, zavisno od budžeta. Takođe, što se tiče usluga, izdvajamo ponude raznih vrsta masaža, kozmetičkih preparata i spa-tretmana - naveo je Jovanović.

Srđan Jovanović
Srđan Jovanovićfoto: Sasomange

Naglasio je da se na oglasniku Sasomange može naći velika ponuda proizvoda.

- Potrudite se da se one tog dana osećaju poštovano i voljeno. Pokažite da ih cenite i da imaju razloga da budu srećne što su žene. Kod nas na portalu možete naći veliki broj kreativnih ideja da iznenadite svoje najmilije pripadnice ženskog pola. Imamo veliku ponudu proizvoda koje možete pokloniti svojim voljenim ženama, majkama, bakama, koleginicama, drugaricama... Kupci se dosta odlučuju za parfeme, setove kozmetike i kozmetičke preparate, takođe, povećana je i potražnja za cvetnim aranžmanima ili nekim lepim kreativnim poklonom. Takođe, povećana je i poseta uslugama masaže ili kozmetičkih salona. Možete iznenaditi svoje najmilije buketom cveća ili lepim poklonom u vidu mede od satena. Ukoliko ste ljubitelj i želite najmilije da iznenadite za 8. mart, recimo, nekom uslugom, možete pronaći i neku dobru vrstu masaže ili nege tela. Možete pronaći dobru relaks masažu ili, recimo, vitaminski koktel lica, koje žene prosto obožavaju - istakao je Jovanović.

Diktat tržišta

Mali porast cena

Jovanović naglašava da se beleži manji porast cena u odnosu na prošlogodišnje:

- Rast cena u svetu i globalna ekonomska situacija utiču i na našu ekonomiju i cene proizvoda. Tako da beležimo manji porast cena u odnosu na prošlogodišnje cene za Dan žena. Ali to ne umanjuje potrebu da kupci obraduju svoje voljene dame za 8. mart i učine da se osećaju lepo i posebno na taj dan.

8.Mart, 8.mart, Sasomange
foto: Sasomange

Originalni buket

Naveo je da se mogu naći pokloni po pristupačnim cenama, a buket cveća se može pazariti po ceni od 1.990 dinara, ali ima i onih skupljih, po ceni od 24.000 dinara. U ponudi je i tretman lica sa hijaluronom po ceni od 4.500 dinara, ali ukoliko želite biti originalni, možete svojoj voljenoj pokloniti lego buket ruža po ceni od 7.199 dinara.

- Postoji zaista mnogo različitih stvari koje možete pokloniti za Dan žena. Ukoliko izbegavate tradicionalne poklone kao što su nakit i knjige, bombonjere ili druge poslastice, kozmetički proizvodi su odličan izbor ili paketi za negu tela. Parfemi su uvek dobro rešenje i, ako poznajete ukus osobe kojoj poklanjate, lako ćete pronaći parfem koji će joj se dopasti. Takođe, možete i svojim voljenim ženama, bakama, drugaricama ili koleginicama pokloniti i vaučer za 8. mart u nekom od centara za negu lepote, poklon za 8. mart idealan da iznenadite svoje voljene dame. Ali, ipak, ako se odlučite za tradicionalni način čestitanja 8. marta, svoju voljenu damu iznenadite nekim lepim buketom cveća - zaključio je naš sagovornik.

1 / 4 Foto: Sasomange

Tabela/Cene poklona

Bonus video:

01:42

ŽENA DRVOSEČA DOBILA NEOČEKIVAN POKLON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja