NOVA ERA VRNJAČKE BANJE: NEZAUSTAVLJIV PUT NA SVETSKU TURISTIČKU SCENU! Podrška razvoju i od predsednika Vučića
Foto: 321 Srbija

3,2,1 Srbija

NOVA ERA VRNJAČKE BANJE: NEZAUSTAVLJIV PUT NA SVETSKU TURISTIČKU SCENU! Podrška razvoju i od predsednika Vučića

Društvo -

U fokusu projekta od nacionalnog značaja "321 Srbija" ove godine naći će se i Vrnjačka Banja, biser srpskog banjskog turizma.

Vrnjačka Banja
foto: 321 srbija

Danas neprepoznatljiva u odnosu na svoju ne tako daleku prošlost, ova destinacija oduvek poznata po svojoj lepoti i bogatoj istoriji, sada zauzima jedno od vodećih mesta na top listi banjskih odmarališta u regionu i šire. Sve to zahvaljujući viziji i odlučnosti lokalne samoprave na čijem je čelu Boban Đurović, a među prvima koji su to prepoznali je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vrnjačka Banja
foto: 321 srbija

Predsednik Vučić nije samo čestitao predsedniku opštine Bobanu Đuroviću na postignutom uspehu, na nedavno održanom Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, već je dao i obećanje o budućem ulaganju dodatnih sredstava za infrastrukturne projekte koji će pretvoriti Vrnjačku Banju u svetsku banjsku destinaciju.

Novi hoteli, restorani, i rekreacioni sadržaji, zajedno sa obnovom tradicionalnih zdanja, daju novi sjaj ovom mestu. Planovi uključuju izgradnju gondole koja će voditi od centra banje do planine Goč, unapređenje saobraćajne infrastruktuke, kao i turističke, uz podizanje kvaliteta usluga.

1 / 3 Foto: 321 srbija

Predsednik Vučić naglasio je važnost ulaganja u sve navedeno, kao jedan od ključnih koraka ka razvoju Vrnjačke Banje. On je uveren da će ova inicijativa doneti ne samo ekonomsku korist, već i unaprediti kvalitet života lokalnog stanovništva.

Kurir/321 Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track