HIT SNIMAK IZ SRPSKOG PORODILIŠTA! Davor dobio poruku od supruge, SJAJNO SE SNAŠAO: Štap i kanap, BROJIMO SITNO, SITNIJE (VIDEO)
Foto: Shutterstock/Twitter/@Davor__Saric

HIT SNIMAK IZ SRPSKOG PORODILIŠTA! Davor dobio poruku od supruge, SJAJNO SE SNAŠAO: Štap i kanap, BROJIMO SITNO, SITNIJE (VIDEO)

Društvo -

Kad je ljubav dovoljno jaka, nema prepreka i sve je moguće, pogotovo kada hoćemo da ulepšamo dan onima koje volimo.

A najbolji primer toga došao nam je sa Tvitera, gde je mladić iz Srbije pokazao kako se voli i brine o svojoj lepšoj polovini dok čeka na porođaj.

Mladić iz Srbije po imenu Davor, objavio je na društvenoj mreži Tviter snimak nastao ispred jednog porodilišta a na kojem se vidi kako svojoj dragoj koja čeka porođaj dotura voće i to uz pomoć štapa.

Kako je naveo u opisu snimka njegova izabranica je izrazila želju za voćem, što je njemu bilo sasvim dovoljno da se sa kesom istog pojavi ispod prozora sobe u kojoj je bila smeštena pred porođaj, a zatim štapom doturi kesu do drage.

- Trudnica hoće voća. Dobro je da je soba na visokom prizemlju u porodilištu. Brojimo sitno, sitnije - napisao je on kratko.

Štap i kanap - parola snađi se

U komentarima koji su se nizali ispod objave korisnici su pisali svoja iskustva, navodeći kako su "štap i kanap" rešenja uvek u modi kada se radi o ispunjavanju onih malih želja u drugom stanju.

- Ja sam samo pljeskavice donosio kad je moja rodila ćerku - piše u komentaru jedan muž koji se našao u istoj situaciji.

- Imala sam dugačak kanap kojim sam preuzimala kese jer soba gde sam ležala je bila na drugom spratu - kaže jedan srećni tata.

- Moja je tražila trešnje u januaru - bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je oduševio veliki broj tviteraša.

Moramo da spomenemo, da je nakon objavljivanja ovog snimka Davor postao tata jedne lepe devojčice.

(Kurir.rs/Blic/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track