MINISTAR MARTINOVIĆ OBIŠAO BOLESNU DECU U SOKOBANJSKOJ: Donirao im laptop računare, ali i nešto još slađe! (FOTO)
Foto: MDULS

brzo ozdravljenje

MINISTAR MARTINOVIĆ OBIŠAO BOLESNU DECU U SOKOBANJSKOJ: Donirao im laptop računare, ali i nešto još slađe! (FOTO)

Društvo -

Ministar državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) dr Aleksandar Martinović posetio je danas u Beogradu Кliniku za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" i tom prilikom Željku Кanjuhu, v.d. direktoru ove ustanove, i Zoranu Aleksiću, direktoru OŠ "Dr Dragan Hercog", koju pohađaju mališani koji se nalaze na lečenju na dečjem odeljenju Кlinike u Sokobanjskoj, uručio skromnu finansijsku donaciju.

Takođe, u znak podrške radu ovih ustanova ministar je donirao i deset laptop računara, dok je decu obradovao slatkišima, saopšteno je iz MDULS.

Aleksandar Martinović
foto: MDULS

- Obezbedili smo zaista malu donaciju, kojom smo na skroman način želeli da pokažemo da je interes dece na prvom mestu, te da u skladu sa ovim prioritetom, država i te kako brine o najmlađima, a naročitu pažnju poklanja onoj deci koja se suočavaju sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Uprkos tome, ovi mali borci i njihovi roditelji nisu prestali sa školovanjem, niti su isključeni iz sistema obrazovanja i nastave. Za to ogromnu zahvalnost dugujemo nastavnicima OŠ "Dr Dragan Hercog" koji su to ovoj deci omogućili. Veliku zahvalnost dugujemo i lekarima Кlinike za rehabilitaciju koji brinu o deci na bolničkom tretmanu - istakao je Martinović.

Aleksandar Martinović
foto: MDULS

Ministar se posebno zahvalio na dobro osmišljenoj i izvedenoj priredbi koja je bila deo dobrodošlice, nakon čega je svim mališanima poželeo ono najvrednije, brzo ozdravljenje.

Na dečjem odeljenju Кlinike za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" deca koja su na bolničkom tretmanu svakodnevno pohađaju i školske časove. Oni su učenici OŠ "Dr Dragan Hercog", jedine škole u državi koja organizije nastavu u bolničkim sobama i u domovima učenika, navedeno je u saopštenju.

Bonus video:

02:12

ZAŠTO SE VRATILA ZABORAVLJENA BOLEST?! Pedijatar otkriva: Deca nisu u kontaktu sa VIRUSIMA, imunitet im se kolektivno ulenjio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja