CENA ZA KILO OVOG DOMAĆEG ZAČINA IDE I DO 800 DINARA! Ove godine skočila cena, ali je jeftinije nego u marketima: Srbi besni FOTO
Foto: Shutterstock

POTROŠAČI BESNI

CENA ZA KILO OVOG DOMAĆEG ZAČINA IDE I DO 800 DINARA! Ove godine skočila cena, ali je jeftinije nego u marketima: Srbi besni FOTO

Društvo -

Kilogram mlevene paprike kod leskovačkih prodavaca košta od 650 do 800 dinara, dok samo 200 grama ovog začina koji mnogi koriste u pojedinim beogradskim marketima košta čak 660 dinara.

U Fejsbuk grupi Leskovačka onlajn pijaca pojavila se objava jednog člana koji se bavi prodajom mlevene i gruvane paprike.

- Ljuta mlevena i slatka mlevena prve kategorije. Pakovanja po jedan kg po ceni od 650 dinara. Gruvana ljuta prva kategorija u pakovanju od jedan kilogram. Cena 950 dinara po kilogramu - navodi se u objavi i dodaje:

Začin, Kurkuma
foto: Profimedia

- Uz to, imamo i prvu klasu slatke mlevene, i ljute mlevene, takođe u pakovanjima od jedan kilogram, a cena je 800 dinara.

Nedavno su potrošači na društvenim mrežama komentarisali cenu ovog začina u prestoničkim marketima koji papreno košta čak i kada je na akciji.

Na Instagramu se pojavila fotografija pakovanja aleve paprike od 75 grama koje iznosi 430 dinara, a dok je na akciji pred istek roka iznosi 215 dinara!

Mnogi kupci su saglasni sa tim da je aleva paprika papreno poskupela u odnosu na prošlu godinu te 100 grama negde košta kao kilo mesa.

Bonus video:

03:13

OVIM BI SAZNALI KAKO NAS TRGOVCI ŠIŠAJU CENAMA Gavrilović: To bi nam pomoglo da nađemo alternative, a informacije DELIMO JAVNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track