TAMARA POLOŽILA VOJNIČKU ZAKLETVU, A NJEN DEČKO ODMAH KLEKNUO PRED NJU Dobrovoljno služi vojni rok, ali ovo NEĆE NIKADA ZABORAVITI
Foto: RINA

najvažniji dan u životu

TAMARA POLOŽILA VOJNIČKU ZAKLETVU, A NJEN DEČKO ODMAH KLEKNUO PRED NJU Dobrovoljno služi vojni rok, ali ovo NEĆE NIKADA ZABORAVITI

Društvo -

TOPOLA, VALJEVO - Da rado Srpkinje idu u vojnike pokazalo se ovog marta, kada je na dobrovoljno služenje vojnog roka otišlo i mnogo pripadnica lepšeg pola. Jedna od njih je i Tamara Petrović, iz Topole, koja je svoju uobičajenu svakodnevicu zamenila boravkom u kasarni u Valjevu. Onda je došao dan da ova lepa devojka položi i zakletvu, a ovaj veoma važan dan u njenom životu ostaće i iz drugog razloga večno upamćen.

Naime, njen dečko Dušan odlučio je da svoju izabranicu zaprosio odmah posle polaganja zakletve.

Topola
foto: RINA

- Tamara je završila srednju gimnaziju a onda nastavila studije, smer forenzika. Želela je da bude u policiji, oduvek je volela uniformu. Njen dečko je vojno lice i u vezi su pet godina pa nas nije iznenadila prosidba, ali jeste trenutak kada se odigrala. On je hteo da to bude baš posle zakletve, bilo je jako lepo, svečano, emotivno, mnogo se obradovala, iznenadila, velike emocije su bile u tom trenutku“, priča Tamarina mama Vesna za Rinu.

Tamarin izabranik Dušan Ćosić radi u Pančevu kao vojno lice i svojim iznenađenjem pred brojnim ozarenim licima izmamio je suze radosnice na licima Tamarinih rođaka i prijatelja a njegova voljena bez mnogo razmišljanja izgovorila je „da“.

Topola
foto: RINA

- Oduševljeni smo ovim iznenađenjem koje je Dule priredio, toliko emocija, sreće, suza radosnica, bilo je jako lepo. Tamara je divna devojka, vredna i dobra, Dule takođe, vole se i poštuju i daj Bože da ostare zajedno u ljubavi i slozi, kaže Tamarin rođak.

Tamarina sestra bliznakinja student je geografskog fakulteta, a brat saobraćajni policajac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:19

VOJNA SARADNJA SRBIJE SA KINOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track