"GLAVNI CILJ JE DA SE ODA POŠTA ŽRTVAMA" Kastratović o obeležavanju 25 godina od NATO agresije: Ovo su posebno bolni trenuci
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"GLAVNI CILJ JE DA SE ODA POŠTA ŽRTVAMA" Kastratović o obeležavanju 25 godina od NATO agresije: Ovo su posebno bolni trenuci

Društvo -

U Domu Vojske Srbije, pod sloganom "da se ne zaboravi", obeležava se 25 godina od početka NATO agresije na Saveznu republiku Jugoslaviju.

U Domu Vojske Srbije nalazila se novinarka Kurira Tamara Stanković, koja je sa sagovornikom Lukom Kastratovićem, predsednikom Izvršnog odbora Kluba generala i admirala Srbije, diskutovala o ovoj temi.

- Dakle, navršava se 25 godina od zločinačke agresije, danas popodne u 19 časova u Jugoslovenskoj kinoteci biće prikazivani dokumentarni filmovi iz NATO agresije. Naših i stranih. Sutra i prekosutra od 16:30 će takođe ići prikazivanje filmova s tim da će pre biti prikazana izložbena fotografija. Glavni cilj je da se oda pošta žrtvama NATO agresije, žrtvama 1998. godine - započeo je Kastratović, pa nastavio:

01:50

GLAVNI CILJ JE DA SE ODA POŠTA ŽRTVAMA Kastratović o obeležavanju 25 godina od NATO agresije: Ovo su posebno bolni trenuci

- Da podsetimo, šaljemo poruku kakve zločine su tada pravili, a kakve prave sada. Priznali su Kosovo, naoružavaju vojsku i prisiljavaju da smo mi genocidni narod, a poterali su Srbe sa vekovnih ognjišta. Oni su besni na nas jer je jedna mala zemlja ona koja se bori za mir, a ne može biti poražena. Tokom bombardovanja bilo je puno strašnih trenutaka, a posebno su bolni kada su bombardovali objekte, a pogotovo decu kao što je Milica Rakić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

05:00

Evropski vojnici napuštaju služenje u uniformi baš kada su potrebni NATO zbog tenzija sa Rusijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track