POLICIJA POSTAVILA ŠATORE! Evo šta se upravo dešava pored kuće gde je nestala Danka (2) iz Bora - ulaz u dvorište BLOKIRAN (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS, Printscreen/Tik Tok

POLICIJA POSTAVILA ŠATORE! Evo šta se upravo dešava pored kuće gde je nestala Danka (2) iz Bora - ulaz u dvorište BLOKIRAN (FOTO)

Društvo -

Nedaleko od kuće gde je nestala mala Danka Ilić (2), vide se šatori. Kako se saznaje, njih je postavila policija.

Ulaz u dvorište kuće je blokiran.

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora.

Danka Ilić
foto: Printscreen/RTS

Inače, dosadašnji rezultati ukazali su na novi pravac u kojem treba da ide istraga.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Kako Kurir saznaje, dosadašnji rezultati pokazali su na novi pravac u kojem treba da ide istraga.

"Obustavljena je pretraga terena gde je devojčica nestala, ali je intenziviran rad na pronalasku devojčice i neće se odustati dok dete ne bude nađeno" - kaže izvor Kurira.

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Časlav Dragomirović, deda Danke Ilić, kaže za Kurir da su zahvalni svima koji učestvuju u potrazi.

- Hvala svima koji su došli da nam pomognu! Mi se nadamo da ćemo naći našu Danku... Zahvalan sam svima koji pomažu da se moja unuka nađe - kaže Časlav koji sa sinom Stefanom na terenu i sa pripadnicima MUP-a pretražuje predeo gde mu je nestala unuka.

Porodica je još uvek u policijskoj stanici.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track