NELOGIČNOSTI SA POSLEDNJE SLIKE DANKE ILIĆ PRE NESTANKA! Nedić: Interesantno je jer niko nije primetio OVAJ DETALJ (FOTO)
Foto: Kurir TV

pronađi me

NELOGIČNOSTI SA POSLEDNJE SLIKE DANKE ILIĆ PRE NESTANKA! Nedić: Interesantno je jer niko nije primetio OVAJ DETALJ (FOTO)

Društvo -

Nestanak Danke Ilić potresao je celu Srbiju, prvi put je upotrebljen sistem "Pronađi me", spasilačke ekipe su na terenu a i dalje nema jasnih informacija o sudbini deteta.

Glavni urednik Kurira Rajko Nedić gostujući u Usijanju izneo je informaciju o kući koja je u vlasništvu Dankinog oca.

- Imanje izgleda zapušteno, tu je šumica i par nekih objekata. Logično je da se parkira u toj ulici ili u tom delu. Međutim, na fotografiji se vidi da je auto parkiran sa te druge strane. Takođe, nelogičnost je da je majka pri iskazu u policiji bila neuobičajeno mirna, što uopšte ne priliči situaciji u kojoj se nalazi. Kažu da je otac, koji je dojurio, bio šokiran i plakao, a da je ona bila prilično hladnokrvna i da se ne zna uzrok njenog ponašanja jer je veliki stres kada vam nema deteta. Takođe je nelogično zbog čega je nestanak ćerke prijavila suprugu sat i po kasnije. Mi smo uspeli preko interne rekonstrukcije da saznamo da je posle sat i po vremena saznao on, a nakon još 15 minuta je došla i policija.

Danka Ilić, Bor, nestala
foto: MUP Srbije

Potom je detaljnije pričao o fotografiji:

- Interesantno je jer niko nije primetio auto na slici, ovo jeste slika s prvog dana nestanka, tu je i njen brat iza. Upravo i taj opis, auto je bio parkiran sa druge strane i devojčica je identično obučena. Postavlja se pitanje da li je ova fotografija nastala neposredno pred njen nestanak. Ujna je ovo objavila u javnost, nije majka, a komšije su fotografiju komentarisale pitanjem "zbog čega je parkirala iza kuće".

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

03:05

KURIR SAZNAJE: PRONAĐEN VIDEO SNIMAK NA KOM SE MOŽDA NALAZI NESTALA DANKA! Policija upravo proverava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track