IGRALIŠTA ZA DECU SU DIVLJINA! Roditelji šokirani ponašanjem majke i dece: Gurnuli su ćerku, a ona je rekla neka nek se čeliči!
Foto: Profimedia

ŠOK

IGRALIŠTA ZA DECU SU DIVLJINA! Roditelji šokirani ponašanjem majke i dece: Gurnuli su ćerku, a ona je rekla neka nek se čeliči!

Društvo -

Ponašanje mališana u jednom parkiću ostavilo je jednu majku, ali i mnoge korisnike društvenih mreža bez teksta.

- Danas su u parkiću dva dečaka od četiri godine maks koji se jedan drugom obraćaju sa citiram “.....” i “debilu” gurnuli T. sa autića na žetone ona pala na beton ja došla i rekla im da ne smeju da guraju decu i da je mogla da se povredi da bi mi prišla prepodobna mamika i rekla: "Pa neka ih treba i ona da se čelili i otišla - napisala je jedna korisnica mreže X i dodala:

- A onda je jedan od te dvojice M. rekao: "Dabogda se zadavio na Svetog Savu". Majko mila šta vi u kući pričate pred tom decom da li ste normalni?!

deca
foto: Printscreen Tviter

Mnogi korisnici su ostali šokirani, ali ponašanjem majke tih dečaka koja ih ni u jednom trenutku nije opominjala.

- Puno komentara tipa što joj nisi odvalila šamarčinu. Prvo, nasilje rađa novo nasilje. Drugo, majka koja tako "vaspitava" decu je verovatno spremnija na fizički obračun od osobe koja se istog zgražava - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica navela je da "treba tući roditelje, a ne decu."

- Igrališta za decu su divljina doslovno - dodaje se u komentarima.

Bonus video:

00:55

NEKADA OMILJENI PREDMET, A SADA GA IZBEGAVAJU! Šok statistika: Deca ne umeju da urade kolut unapred, MANJE OD 15% SE BAVI SPORTOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja