"KAO POSLANIK PRAVA MORAM DA KAŽEM: Ne možemo da presuđujemo na osnovu konferencije za štampu" Advokat: Za sad su samo osumnjičeni
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"KAO POSLANIK PRAVA MORAM DA KAŽEM: Ne možemo da presuđujemo na osnovu konferencije za štampu" Advokat: Za sad su samo osumnjičeni

Društvo -

Po pitanju zločina koji je ovih dana potresao domaću, ali i deo međunarodne javnosti - ubistva dvogodišnje Danke Ilić govorili su u emisiji Puls Srbije Dejan Radenković, bivši visoki funkcioner MUPa i Nebojša Perović, advokat.

Dejan Radenković
foto: Kurir televizija

- Svi smo realno kao društvo očekivali drugi ishod - Da Danka bude pronađena živa i zdrava. Međutim kako je vreme neumoljivo teklo, pogotovo nakon oglašavanja bečke policijie, nažalost je potvrdilo onu sumnju koja je bila prikrivena kod svih nas da je mala Danka nastradala. Naravno ovde se ne završava ceo posao. Sledi veoma složen i dug sudski postupak koji treba da dobije svoj epilog - rekao je Radenković.

Perović je rekao da se nažalost nije previša nadao drugačijem raspletu i podsetio da su osumnjičeni za sada samo osumnjičeni.

Dejan Radenković
foto: Kurir televizija

- Da budem iskren nisam se nadao nekom drugačijem ishodu. Moje uverenje je bilo da je sve moguće i apsolutno sam verovao u policiju. Ona se u više navrata odlično pokazala u tim teškim i nemilim događajima i veoma dobrinosila da se ovakve situacije razjasne - rekao je Perović i dodao:

02:59

Advokat: Osumnjičeni su samo osumnjičeni

- Kao poslanik prava moram da kažem da su ta dva lica samo osumnjičena za sada. Sud će u pravosnažnojpresudi reći šta se zaista desilo i kako se deslio. Da li su osumnjičeni ili neka druga lica počinili teško ili neko drugo ubistvo. Istraga će pokazati kada MUP bude predala krivičnu prijavu. To što tamo bude pisano je neka izvesesnost. Otkud mi znamo da se istraga neće proširit na još neka lica. Još uvek postoje radnje policije da bi se još nešto razjasnilo. Imali smo u poslednjih 10 dana toliko zaključaka koji su bili najblaže rečeno neprimereni.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:41

Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja