NEDELJKO JE DANAS NAPUNIO 18 GODINA! U bolnici u Londonu vodi životnu bitku, drugovi i omiljeni GLUMAC nisu ga zaboravili! (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

DIRLJIVO!

NEDELJKO JE DANAS NAPUNIO 18 GODINA! U bolnici u Londonu vodi životnu bitku, drugovi i omiljeni GLUMAC nisu ga zaboravili! (VIDEO)

Društvo -

Nedeljko je danas napunio 18 godina! Dečak zvani hrabrost, koji se u Londonu bori s rakom, dobio je od drugara i nastavnika prelepo iznenađenje za rođendan. A i veliki čovek i omiljeni mu glumac Andrija Milošević video porukom čestitao je Nedeljku punoletstvo!

Cela Srbija navija za Nedeljka Komatinu iz Novog Pazara, koji vodi još jednu životnu bitku, o čemu je Kurir pisao.

Nedeljko danas preko video poziva
Nedeljko danas preko video pozivafoto: Privatna Arhiva

Sazreo je ovaj dečak mnogo pre punoletstva. Muka ga je naterala. Porastao je u bolnicama. Već sa godinu i po otkazali su mu bubrezi, a sa četiri je išao na prvu transplantaciju. Nažalost, i taj bubreg je otkazao nakon 10 godina, pa je morala i drugo presađivanje. Dobio je Nedeljko bubreg, ovaj put od majke. A komplikovani zahvat obavljen je oktobra minule godine u Londonu. I sve je izgledalo kao "hepi end". Dok Nedeljko nedugo posle operacije nije dobio povišenu temperaturu koja je odvela do strašne dijagnoze - limfom! Četvrti stadijum.

00:21

Nedeljko Komatina rođendan

Ali ovaj veseli dečak ne odustaje! Bori se ko lav! Taman kad je danas ulazio u salu, po još jednu od mnogobrojnih terapija, ovom dečaku zazvonio je telefon. Video poziv iz Novog Pazara. Iz njegove Medicinske škole, koju je upisao kako bi i on nekome pomagao kao što njemu godinama pomažu beli mantili. Njegovo odeljenje. Njego treći razred.

Nedeljko Komatina
foto: Privatna Arhiva

- Celo odeljenje je bilo tu, kao i profesor matematike. Pozvali smo našeg Nedeljka nakratko preko video poziva, čestitali mu rođendan. Pustili smo na video bim i poruku Andrije Miloševića. Bio je oduševljen, smejao se, rekao je: Hvala! Potom smo izašli napolje, ispred škole je bio ceo treći razred. Ponovo smo ga pozvali: Srećan rođendan! I pustili smo balon. Zahvalio nam je s osmehom naš Neđo i morao da prekine, zvali su ga da siđe u salu. Naš borac! Naš junak - kaže za Kurir Milena Tlačinac, Nedeljkova razredna.

Andrija pozdravlja Nedeljka
Andrija pozdravlja Nedeljkafoto: Privatna Arhiva

Kad je čuo da mu je omiljeni glumac, divni Andrija Milošević istog časa snimio je poruku za Nedeljka.

- Dragi Nedeljko, srećan ti rođendan, sine! Da budeš dobar, da budeš živ i zdrav! Želim ti svako dobro! Tvoj čika Andrija - kazao je Andrija u poruci Nedeljku, koji ju je više puta preslušao nakon izlaska iz sale.

Srećan rođendan, dobri dečače!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track