ANA PRE NESTANKA PRODALA STAN A ONDA SU NJENA DOKUMENTA NAŠLI U AUTOBUSU! Oglasio se bivši muž: "Tada sam dobio nepoznati poziv"
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

ANA PRE NESTANKA PRODALA STAN A ONDA SU NJENA DOKUMENTA NAŠLI U AUTOBUSU! Oglasio se bivši muž: "Tada sam dobio nepoznati poziv"

Društvo -

Ana Ličnik nestala je krajem marta ove godine u Beogradu kada je izašla iz autobusa na liniji 23, a njen bivši suprug I. J. kaže da sa njom nije imao kontakt više od mesec dana.

Svaki trag se izgubio ženi nakon što je izašla iz gradskog prevoza, a njenog bivšeg supruga obavestila je nepoznata osoba koja je pronašla njene lične stvari na sedištu.

„Ana i ja smo se videli poslednji put 15. marta ove godine, a dan kasnije razmenili smo par poruka i tu se naša komunikacija završila. Nakon toga, meni je zazvonio mobilni telefon i javio se izvesni Zlatko koji mi je ispričao da je našao žensku torbu u prevozu, sa njenim dokumentima, ličnim stvarima i mobilnim telefonom. Odlučio sam da prihvatim njene stvari jer sam mislio da će se javiti“, objašnjava I. J. za Novu.

Kako je on objasnio, očekivao je poziv na Anin telefon, jer mu je bilo logično da ako neko izgubi telefon, zove što pre kako bi ga pronašao.

„To se nije desilo, zato mi je bilo čudno. Odmah sam otišao 25. marta u lokalnu policijsku stanicu, ali su mi oni rekli da sačekam još koji dan kako se Ana ne bi pojavila. Međutim, kada se nije pojavila, ponovo sam otišao u policijsku stanicu „29. novembar“ gde sam prijavio nestanak. Koliko znam, prodala je stan koji je imala nešto pre toga, ali više ništa ne bih mogao da nagađam kako ne bih ometao istragu“, naglasio je.

Muškarac I. J. rekao je da je njegova bivša supruga Ana bolovala od multiple skleroze i da je odmah proverio sve zdravstvene i psihijatrijske ustanove sa nadom da je ona tamo, ali nije dobio potvrdu informaciju.

Apel građanima ukoliko imaju neku informaciju u vezi sa nestankom Ane Ličnik ili su je negde videli da odmah pozovu 192.

Kurir.rs/Nova

Bonus video:

01:52

BILJANA ĐORIĆ JE NESTALA PRE PET GODINA! Očajni roditelji ni danas ništa NE ZNAJU o njoj, čekaju da se vrati! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track