"DANI DOМАĆE KUHINJE": Obezbedite prazničnu trpezu 27. i 28. aprila u Beogradu
Foto: Hrana sa naših polja

"DANI DOМАĆE KUHINJE": Obezbedite prazničnu trpezu 27. i 28. aprila u Beogradu

Društvo -

Udruženje "Hrana sa naših polja" u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u Beogradu organizuje manifestaciju "Dani domaće kuhinje". Sajam će biti održan na otvorenom, od 10 do 21 čas, a ulaz je slobodan.

Svi posetioci imaće priliku da probaju i kupe proizvode od čak 15 proizvođača.

Hrana sa naših polja, Dani domaće kuhinje
foto: Hrana sa naših polja

Na tezgama će biti sireva, mesa, vina, likera, rakije, zimnice, namaza, meda, kolača, keksića, domaćih štrudli i svežih jagoda. Organizatori pozivaju ljubitelje domaće hrane da posete manifestaciju i na taj način obezbede prazničnu trpezu za predstojeće prvomajske i vaskršnje praznike.

Za sve ljubitelje zdravih poslastica, nema bolje opcije od meda. Zamirisaće i neizostavne domaće štrudle, a na čašu domaćeg vina niko neće ostati ravnodušan. Tu je i domaći kačkavalj, a uz njega domaći suhomesnati proizvodi upotpuniće tradicionalnu uskršnju trpezu svih gurmana.

Najmlađi posetioci rado će degustirati medenjake, a tu će se naći i slatki namazi koji se odlično slažu uz domaće palačinke. Pripremljena je i bogata ponuda prazničnih slatkiša, mnogo čokolade i lizalica.

Hrana sa naših polja, Dani domaće kuhinje
foto: Hrana sa naših polja

Podsetimo, udruženje „Hrana sa naših polja” do sada je organizovalo veliki broj događaja na kojima se predstavilo više od 100 malih proizvođača tradicionalnih domaćih proizvoda iz svih krajeva naše zemlje.

Cilj manifestacije ostaje isti - promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu mesto na tržištu.

Organizatori su pozvali sve zainteresovane da dođu da se druže, upoznaju, razmene mišljenja, degustiraju hranu, kupe proizvode i na taj način podrže male proizvođače hrane, a i da se usput i lepo zabave!

Više informacija potražite na Fejsbuk i Instagram stranici udruženja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja