Zepterme – jedini apartman čiju investiciju vraćate za 3 godine i profitirate dodatno 3 odsto
Foto: Promo

Zepterme – jedini apartman čiju investiciju vraćate za 3 godine i profitirate dodatno 3 odsto

Društvo -

Kraljica banjskog turizma, Vrnjačka Banja, od davnina je poznata po svojim lekovitim izvorima koji privlače posetioce iz celog regiona, a investitor „Zepter Real Estate” doneo je duh svetskih odmarališta upravo u ovu banju! Zepterme kompleks predstavlja moderan koncept na srpskom tržištu – nudi potpuno opremljene luksuzne apartmane, struktura od 35 do 139 kvadratnih metara, koji će promeniti vašu svakodnevicu. U njihovu cenu je uključeno sve što vam je potrebno za beg od gradske vreve i užurbanosti – od nameštaja i rasvete, do bele tehnike i elektronike renomiranih brendova. Na vama je samo da ponesete lične stvari i opustite se.

Zepterme
foto: Promo

Potpuno opremljeni hotelski apartmani, savršeno prilagođeni za predah od svakodnevice, pažljivo su osmišljeni do najsitnijih detalja, pružajući osećaj raskošnog doma daleko od kuće. Kvalitetni materijali i besprekoran enterijer zadovoljavaju čak i najistančanije ukuse, a s prostranih terasa pružaju se predivni pogledi na prirodu koja okružuje Vrnjačku Banju, čineći svaki trenutak posebnim. Zepterme nudi mnogo više od modernih apartmana – životni stil bez stresa, okrenut isključivo zdravlju. Sportska zona unutar kompleksa omogućava vam da održavate formu, dok je za potpuni relaks i regeneraciju tela tu spa centar sa saunom, slanom sobom, džakuzijem i raznim vrstama masaža koje će vas osvežiti i vratiti vitalnost. Za prave kupoholičare u prizemlju se nalazi tržni centar s brojnim restoranima i prodavnicama. Bez obzira na to želite li da se prepustite kulinarskim specijalitetima ili da istražite modne brendove, Zepterme će zadovoljiti sve vaše želje. Predstavljajući istovremeno i investiciju u budućnost, kupovinom apartmana u ovom kompleksu možete da steknete dodatni izvor prihoda. Nudimo vam fleksibilnost, da uživate zauvek ili da za tri godine povratite investiciju i ostvarite dobit od 3 odsto.

Zepterme
foto: Promo

Ne čekajte više, sada je pravo vreme da sebi obezbedite komforan, luksuzan životni prostor u srcu Vrnjačke Banje. Kontaktirajte nas odmah i saznajte više o dostupnim opcijama i pogodnostima koje Zepterme apartmani pružaju.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja