PRESTIŽNA NAGRADA "321 SRBIJA" ZA KADROVE IZ SRCA: Bojan Stojanović najbolji u kategoriji fotografija i video, evo i zašto
Foto: 321 Srbija

PRESTIŽNA NAGRADA "321 SRBIJA" ZA KADROVE IZ SRCA: Bojan Stojanović najbolji u kategoriji fotografija i video, evo i zašto

Društvo -

Bojan Stojanović dobitnik je prestižne godišnje nagrade Udruženja "321 Srbija" u kategoriji najboljeg promotivnog foto i video materijala. Ovaj rođeni Pančevac nije samo talentovan fotograf, već i izuzetno kreativni dizajner, čije su veštine prepoznate i nagrađene u više navrata, saopšteno je, imeđu ostalog, u obrazloženju žirija.

Bojan Stojanović
Bojan Stojanovićfoto: 321 Srbija

Na Instagramu poznat kao Wilhelm.Jacob.cgn, sa više od 15 godina iskustva u fotografiji i 10 godina u produkciji videa, Bojan je uspeo da svoj talenat pretoči u impresivnu karijeru. Radio je sa različitim kompanijama širom sveta, što mu je omogućilo da stekne bogato iskustvo i širok spektar znanja iz oblasti vizuelne komunikacije.

Jedna od njegovih posebnosti jeste dizajn korica knjiga za renomirane izdavače. Njegove kreacije ne samo da privlače pažnju svojim estetskim izgledom već i dubljom simbolikom.

Njegova sposobnost da uhvati najinspirativniji trenutak čini ga jedinstvenim umetnikom, a to su prepoznali i brojni univerziteti koji ga angažuju za svoje prestižne prezentacije.

- Bojan je primer kako se strast i talenat mogu pretvoriti u karijeru koja inspiriše i obogaćuje živote ljudi širom sveta. Njegov doprinos kreativnoj industriji i umetničkoj sceni Srbije je nemerljiv - navodi se u saopštenju "321 Srbija".

Uz Bojana Stojanovića ove su godine u u kategoriji najboljeg promotivnog foto i video materijala bili nominovani Boris Radošević - Lutajući putnik i Sabahudin Abdagić Sapko - Pešterski rendžer.

Podsećamo, svečanost dodele nagrada Udruženja od nacionalnog značaja održana je 17. aprila u Beogradu.

Kurir/321 Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track