"NASLONIO SE NA SEDIŠTE OKRENUT KA MENI, DISAO MI JE ZA VRATOM, A ONDA... " Beograđanku spopadao manijak u prevozu (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

devojke, pazite se

"NASLONIO SE NA SEDIŠTE OKRENUT KA MENI, DISAO MI JE ZA VRATOM, A ONDA... " Beograđanku spopadao manijak u prevozu (FOTO)

Društvo -

Jedna Beograđanka doživela je neprijatnost u autobusu na Banjici zbog napadnog čoveka.

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavilo se njeno upozorenje u kome naglašava da je manijaka sve više i na svakom ćošku.

- Dečko koji je svojevremeno pitao za pet šop, sad pita za stanicu. Rakovica. Malopre mi je usred busa na Banjici prišao čovek. Cimnula sam se i okrenula, bilo je vidno da me je njegova blizina uplašila. Prvo se naslonio na sedište okrenut ka meni, bukvalno mi je disao za vratom, onda mi je ponudio hranu i uputio kompliment ukazujući mi na to da je mislio na mene. Posle je krenuo za mnom ka izlazu i stao je na vrata. Srećom sam u brzini na izlazu uspela da odem na drugu stranu i da mu se izgubim iz vida - napisala je ona i dodala opis:

manijak, gsp
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

- Jedan je onako moje visine oko 170 cm koji cm više, uvek nosi kačket crni, onako malo punačak. Obično ima bradu, ne dugu, a drugi je bio mršav, oko 1,80 cm visine, ćelav, malo krupnije oči, čudno hoda.

Čitateljka Kurira koja svakodnevno putuje trolejbusom do Banjice takođe je primetila čoveka koji se približava devojkama i ženama.

maske, gradski prevoz, GSP
foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

- Jednom sam stajala u trolejbusu do prozora. Na jednoj stanici je ušao čovek srednjih godina koji se primakao do mene, stao tik uz mene, levom rukom se držao, a desnom se naslonio na šipku pored mene okrenut ka meni i sve vreme mi disao za vratom. Gužva je bila nenormalna, jedva sam čekala narednu stanicu da izađem. Dolazilo mi je da vrištim i da ga udarim da se sklonim. Molim devojčice, devojke i žene da se pripaze jer je ovakvih očigledno sve više i na ulicama i u prevozu - upozorila je naša čitateljka.

Bonus video:

00:09

Žestoka tuča u GSP autobusu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track