SVEKRVA PITALA KAKO DA RASTAVI SINA I SNAJU, PA JE OSUDILI: Sin ne traži ženu tebi, već sebi! Ne guraj nos gde mu mesto nije!
Foto: Hager fotografie / Alamy / Alamy / Profimedia

nije zadovoljna

SVEKRVA PITALA KAKO DA RASTAVI SINA I SNAJU, PA JE OSUDILI: Sin ne traži ženu tebi, već sebi! Ne guraj nos gde mu mesto nije!

Društvo -

Poznato je da je pojedine majke vole da se mešaju svojim sinovima u izbor partnerke, te nije retkost da svekrve i snaje ne budu u dobrim odnosima.

Uglavnom su svekrve te koje se žale na snaje, te im stalno nalaze zamerke.

Nedavno se jedna svekrva na društvenim mrežama žalila na devojku od svog sina, ali su je zbog toga korisnici mreža osudili.

- Ne znam više šta da radim. Sin ima devojku, koja se meni ne sviđa, ne zna kuvati, ne prihvata nijedan moj savet za njihovu vezu. Nedavno mi je odbrusila kad sam je pitala može li mi izmasirati leđa. Ja u ono vreme sam prala noge i lizala svoju svekrvu, a ova danas nokti, s kafe na kafu. Molim za savet kako da je nateram ili da udaljim sina od nje.. Očajna sam - napisala je ona u grupi "Jake žene".

svekrva, snaja
foto: Printscreen Facebook

Korisnice ove grupe osule su drvlje i kamenje po njoj.

- Maknite sebe od nje, živite svoj život, a ne njihov! Zato se i raspadnu brakovi kad svekrva gura nos gde joj nije mesto - navodi se u jednom od komentara.

Neki su je savetovali da poseti lekara.

- Sin ne traži ženu tebi, već sebi. Čuj da te masira! To što si ti radila to je nešto drugo, pusti decu nek uživaju - napisala je jedna gospođa.

Bonus video:

02:55

DVA UNUKA, DVE UNUKE, ĆERKA I SUPRUG NE RADE NIGDE! Porodica Milorada iz Avramice živi od njegove penzije, ali i od Crvenog Krsta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track