MARIJI JE NEOPHODNA NAŠA POMOĆ! Doktorka iz Temerina vodi tešku bitku sa tumorom na mozgu, NEOPHODNA SU JOJ SREDSTVA za lečenje
Foto: Budi Human

MARIJI JE NEOPHODNA NAŠA POMOĆ! Doktorka iz Temerina vodi tešku bitku sa tumorom na mozgu, NEOPHODNA SU JOJ SREDSTVA za lečenje

Društvo -

Doktorki Mariji Veljić iz Temerina hitno je potrebna naša pomoć!

U avgustu 2023. zbog tegoba u vidu poremećaja stanja svesti i glavobolje, Marija je primljena na neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine, kada je ustanovljena dijagnoza zloćudnog tumora koji prelazi granice mozga.

Nakon načinjene ablacije tumorske promene mozga sprovedene su zračna i hemioterapija, posle čega je došlo do pogoršanja stanja, a druga operacija izvršena je u aprilu 2024. godine.

Nadu u izlečenje Marija, koja je i sama lekar, našla je na klinici u inostranstvu, na kojoj je potrebno obaviti genetske analize, posle čega će se odrediti imunološka terapija i izraditi tumorske vakcine.

Marija Veljić
foto: Budi human

Budući da lečenje iziskuje velike troškove, Mariji je potrebna pomoć svih humanih ljudi.

Sredstva su joj potrebna za genetske analize, personalizovane terapije, za izradu tumorskih vakcina, specijalističke i kontrolne preglede, laboratorijske analize, prevod medicinske dokumentacije, lekove, suplemente, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Pomozimo Mariji!

Pošaljite SMS poruku sa brojem 1654 na 3030.

Možete izvršiti uplatu na dinarski ili devizni žiro račun - POGLEDAJTE OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track