UČENICI TREĆEG RAZREDA UKRALI DRUGU DUKS I URINIRALI PO NJEMU: Priznali mu sve na rođendan, a na kraju ga gađali i jajima!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

brutalno

UČENICI TREĆEG RAZREDA UKRALI DRUGU DUKS I URINIRALI PO NJEMU: Priznali mu sve na rođendan, a na kraju ga gađali i jajima!

Društvo -

Učenici trećeg razreda osnovne škole na Novom Beogradu drugaru iz odeljenja ukrali su duksericu, urinirali po njoj, izgazili je, uvaljali u blato i na kraju mu je uz uvrede vratili!

Da stvar bude gora, devetogodišnjaci su druga, kojeg su ovako ponizili, na kraju gađali jajetom, a ovo surovo vršnjačko nasilje zgrozilo je javnost!

Za ovaj uznemirujući incident javnost je saznala nakon što je otac dečaka, kojeg su vršnjaci maltretirali, to ispričao na društvenoj mreži "X".

Vrsnjacko nasilje duks
foto: X printscreen

- Srednjem sinu u petak ekipa od njih nekoliko iz odeljenja/razreda ukrade duksericu, uvalja je u blato, izgazi i ispiša se po njoj, sakrije je. U subotu na rođendanu deteta iz odeljenja mu saopšte šta su uradili (on je mislio da je zaboravio duks negde napolju). Danas mu vrate tako izgažen i mokraćom natopljen duks uz dodatne uvrede i maltretiranje. Treći razred osnovne škole - napisao je otac dečaka i dodao da su dečaka nakon ovog hteli da gađaju dečaka duksom.

- Rešavajući ovu situaciju upravo sam saznao da su danas pokušali da ga ćebuju ovim upišanim duksom, pa kad nisu uspeli, otišli su u obližnju prodavnicu, kupili jedno jaje i gađali ga tim jajetom. Pogodili su ga. Takođe sam saznao da organizovano maltretiranje traje već mesec dana.

Ova objava izazvala je burne reakcije građana koji su ostali u šoku surovošću tako male dece.

- Nadam se da ste prijavili i školi i policiji - naveo je jedan, na šta je otac odgovorio: "Naravno da jesam".

- Ta deca su spremna na sve. Koja količina besa je u njima. Ne dajte se. Nadam se da je dete dobro - dodao je drugi sugrađanin.

- Hvala ti, za sada je okej - odgovorio je otac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja