"VEĆ MESEC DANA JE ČUDAN, PROMENIO SE" Majka nestalog mladića iz Čačka opisala za Kurir šta je prethodilo njegovom odlasku od kuće
Foto: RINA

potraga u toku

"VEĆ MESEC DANA JE ČUDAN, PROMENIO SE" Majka nestalog mladića iz Čačka opisala za Kurir šta je prethodilo njegovom odlasku od kuće

Društvo -

Mladiću (21) iz Čačka od juče ujutru gubi se svaki trag nakon što je napustio porodično imanje automobilom marke "reno laguna", a njegova neutešna majka kaže za Kurir "da se neposredno pre nestanka sporečkao sa sestrom".

Porodica juče je prijavila nestanak mladića koji je juče oko 9 sati napustio porodični dom. On je visok 180 centimetara i ima smeđu kovrdžavu kosu. U trenutku nestanka na sebi je imao komplet crno-belu trenerku.

- Nestao je juče ujutru nakon što se bezazleno posvađao sa sestrom. Ta svađa nije bila ništa epohalno ni veliko. Kod kuće je ostavio mobilni telefon i svi mislimo da ga je planski ostavio kako ga ne bismo zvali i uznemiravali svaki čas - kaže zabrinuta majka Danka i dodaje:

- Poslednjih mesec dana se promenio, njegovo ponašanje postalo je čudno. Raskinuo je sa devojkom, a nešto se posvađao i sa prijateljima. Razlog nam nije rekao i mi smo se trudili da ga ne pritiskamo, kad mu je bilo do priče pričali bismo sa njim, kad bi ćutao, mi nismo navaljivali.

Kako nam je potom objasnila Danka, ona je jako zabrinuta i sa svojim suprugom od juče pretražuje sve moguće lokacije i gradove u blizini.

- Mi smo i sad u kolima, suprug i ja ga tražim! Nismo ni spavali, tražili smo ga juče ceo dan, celu noć, a i sad smo u potrazi za Lazarom. Prevrnuli smo ceo Čačak, Ivanjicu, Kragujevac, Požegu, a da ne pričam o okolnim selima - kaže Danka i dodaje:

- Molim se da ćemo ga naći, ne želim da imam crne misli, ali već je prošlo više od 24 sata i to me brine. Nekako mislim, otišao je da izduva glavu, pa će se vratiti, ali još ga nema.

Zabrinuta Čačanka navodi da su u stalnoj komunikaciji sa čačanskom policijom.

- Na vezi smo sa policijom koja je uključena u potragu. Takođe, za sada nema nikakvih informacija da su našli automobil ili njega, a oni nas zovu kako bi čuli da li nam se neko javio i dao neku novu infomraciju vezano za njega, a koja bi pomogla u potrazi - kaže Danka plačnim glasom.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o ovom mladiću prijavite najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefon 062-332910

Bonus video:

03:53

NEMA MI SINA NIGDE, NESTAO JE SA DRUGOM Majka tinejdžera očajna: Šta god da je uradio, molim ga da se vrati kući

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track