Dačić: Štrajka policije neće biti

Poručio

Dačić: Štrajka policije neće biti

Društvo -
Da se izbegne situacija da policija, tužilaštvo, sudstvo i bezbednosne službe rade svako na svoju stranu, rekao Dačić novinarima, u nastavnom centru MUP u Makišu i naglasio da nema razmimoilaženja u Vladi Srbije u borbi protiv korupcije i krminala.

BEOGRAD - Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da neće biti štrajka policije i ukazao na potrebu da državni organi, koji se bave sprovođenjem zakona, imaju zajednički pristup, zbog čega je i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić održao sastanak sa nezadovoljnim operativcima MUP Srbije.

To znači da se izbegne situacija da policija, tužilaštvo, sudstvo i bezbednosne službe rade svako na svoju stranu, rekao Dačić novinarima, u nastavnom centru MUP u Makišu i naglasio da nema razmimoilaženja u Vladi Srbije u borbi protiv korupcije i krminala.

Dačić je naglasio da neće biti nikakvih problema u istragama usmerenim protiv korupcije i organizovanog kriminala koje se nastavljaju.

Komentarišući Vučićevu pismo, u kojem on traži podršku u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, Dačić je ocenio da u tome ne vidi ništa sporno.

"Nije lako boriti se protiv kriminala i korupcije, jer postojate meta napada", naglasio je Dačić.

On je ponovio da do sada nije bilo nikakvih nerazumevanja i razmimoilaženja unutar Vlade Srbije po ovom pitanju.

"Naprotiv, postoji zakedničko delovanje", rekao je Dačić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja