Olja Crnogorac: Tijanić ne voli žene!

Brani koleginice

Olja Crnogorac: Tijanić ne voli žene!

Društvo -
Mnoge novinarke osetile se prozvano zbog izjave direktora RTS da su kupile vime u istoj prodavnici

BEOGRAD - Smeta mu lepota!- Ja sam izvadila silikone, ali, bez obzira na to, ne razumem zašto njemu smetaju lepe i uspešne žene?! Bolje bi bilo da se upita kako je on dospeo na televiziju i opstao toliko dugo. Jasno je da se na to mesto dolazi po političkoj liniji i da je uslov za opstanak koliko se nekome smeškaš i dodvoravaš. Kao ženomrzac, može da se pridruži još jednom ženomrscu Jovanu Dučiću, i nek napiše „Blago cara Tijanića“ - rekla je voditeljka TV Hepi Olja Crnogorac, pogođena izjavom direktora Radio-televizije Srbije Aleksandra Tijanića da su današnje novinarke silikonske lepotice.Stoja, kljun i vimePodsetimo, on je na predavanju koje je održao na Fakultetu političkih nauka izjavio:- Vi ste plod nesrećnog spermatozoida i uplakane jajne ćelije! Tragično ste začeti! Posedujete vrstu duhovitosti od koje se ježim. Smatram da su vas napravili u nepotrebnom broju i svi ste podjednako beskorisni. Devojčice liče na Stoju, a dečaci na zaštićenog svedoka. Sve devojčice imaju iste pačje kljunove i vime kupljeno u istoj prodavnici - opleo je nedavnoTijanić.Brani ga zečicaPosle našeg teksta, on je u izjavi za Telegraf priznao da su to sve njegove reči, ali da nije hteo da uvredi studente, već „silikonske novinarke“.- Moje reči bile su uperene protiv žena sa silikonskim usnama i grudima i ostalih takvih lepotica u novinarstvu, kojih su, nažalost, prepuni mediji u Srbiji - pravdao se Tijanić.Novinarka Olivera Kovačević, koja se slikala za Plejboj, nije htela da komentariše svog direktora.- Mislim da vi najbolje znate koje su to „silikonske novinarke“ pošto su vam silikoni česta tema - rekla nam je Plejbojeva zečica.

Uči studentkinje ponašanju
Uči studentkinje ponašanju

Kako koleginice komentarišu Tijanićevu izjavu

Suzana Mančić: Misli da je duhovit

- Ume on tako prejako da se izražava misleći da je duhovit. Možda i jeste, ali ja kao plavuša ne razumem tu vrstu humora. Mnogo je važnije da li je neko dobar novinar ili novinarka, a da li ima silikonske grudi ili „vime“, kako je on to rekao, manje je bitno. Taj rečnik nije ni za kafanu, a kamoli za fakultet.

Biljana Obradović: Treba biti istrajan

- Gospodin Aleksandar Tijanić ima svoj specifičan stil izražavanja, ali nije daleko od istine. Danas vlada potpuni javašluk na televizijama i rekla bih da svako može da dođe do njih. Najvažnije je dobro raditi svoj posao i biti istrajan u tome.

Rada Radenović: Nije zlonameran

- Aleksandar Tijanić je moj prvi urednik i poštujem ga profesionalno i privatno. Ne mislim da je to izgovorio sa zlom namerom, niti da je hteo da ikoga vređa. Jednostavno, to je njegov način opisivanja.

Jovana Janković: Ništa

- O Tijaniću ne želim da dajem nikakve izjave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track