Najnovije vesti

OPET PRAŠE: Srbija i dalje na udaru kemtrejlsa

Građani opet zabeležili hemijska zaprašivanja iz aviona

OPET PRAŠE: Srbija i dalje na udaru kemtrejlsa

Društvo
Stanovnici mnogih gradova Vojvodine, centralne i južne Srbije, ali i Beograda, svakodnevno su „bombardovani“ ovim hemijskim tragovima, koji u obliku gustih pruga ostaju na nebu i više časova nakon prolaska aviona

BEOGRAD - Dokle više?!
Bele otrovne tragove na nebu koje za sobom ostavljaju avioni specijalizovani za hemijsko zaprašivanje počeli su da primećuju i oni koje priča o kemtrejlsu nije posebno doticala. Ipak, niz tekstova koje je Kurir objavio, sa uznemirujućim podacima o posledicama ovih tragova po ljudsko zdravlje i okolinu, više nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Stanovnici mnogih gradova Vojvodine, centralne i južne Srbije, ali i Beograda, svakodnevno su „bombardovani“ ovim hemijskim tragovima, koji u obliku gustih pruga ostaju na nebu i više časova nakon prolaska aviona.

- Voleli bismo da neko ispita i utvrdi koji su razlozi za ovo zaprašivanje, kao i kakav je njegov uticaj na ljudski organizam. Molim vas, što više pišite o tome, mora nešto da se uradi. Sve više je bolesnih, na vodećem mestu smo u svetu po malignim oboljenjima, a šta mislite, od čega je to?! - piše u jednom od pristiglih pisama, koje prate i mnogobrojne fotografije. Da je reč o ozbiljnoj temi, potvrđuje i činjenica da će se predmet „kemtrejls“ uskoro naći i pred poslanicima Skupštine Srbije, kao što je to bio slučaj u drugim evropskim zemljama. Doktorka Nada Macura takođe je uputila apel vlastima da ispitaju ko nas truje.

- Veoma me brine kemtrejls, molim vas da nastavite sa istraživanjem. Kao doktor, u dilemi sam da li je pametno da savetujem pacijente da šetaju i borave na svežem vazduhu - kaže dr Macura.

(S. S. - S. I.)

 

Direktorat: Uz Kurir smo!

U Agenciji za kontrolu letenja kazali su nam da se u njihovoj nadležnosti nalazi svaki avion koji leti iznad naše zemlje, ali ne i ono što on ispušta. Zbog toga su nas uputili na Direktorat civilnog vazduhoplovstva, u kojem takođe tvrde da se u njihovoj nadležnosti ne nalazi kontrola sastava izduvnih gasova.

- Zovu nas ljudi iz različitih gradova, uplašeni su i pitaju da li znamo šta nam radi kemtrejls. Nažalost, ne znamo jer smo odgovorni samo za bezbednost letelica u vazduhu. Podržavamo vas u borbi da saznate da li nas zaista truju - rekli su iz Direktorata.

 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...