Završena rasprava, sutra glasanje

Završena rasprava, sutra glasanje

Društvo -
Skupština će u 10 časova, pored izmena Carisnkog zakona, glasati i o potvrđivanju ugovora sa Makedonijom o pravnoj pomoći u građanskim i krivičnim stvarima i o izručenju

BEOGRAD - Skupština Srbije završila je danas raspravu o amandmanima na izmene Carinskog zakona, o kojima će sutra glasati. Poslanici će u četvrtak posle glasanja u 11 sati početi novu sednicu na čijem dnevnom redu su izmene Zakona o budžetskom sistemu koje je predložila Skupština Vojvodine, a u petak je planiran početak rasprave o držvanom budžetu za 2013. i paketu ekonomskih zakona.

Skupština će u 10 časova, pored izmena Carisnkog zakona, glasati i o potvrđivanju ugovora sa Makedonijom o pravnoj pomoći u građanskim i krivičnim stvarima i o izručenju. Parlament će se izjasniti i o potvrđivanju ugovora sa Makedonijom i Slovenijom o međusobnom izvršavanju sudskih odluka u krivičnim stvarima. Na dnevnom redu biće i izjašnjavanje o potvrđivanju Ugovora sa Palestinom o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak i Ugovora sa Alžirom o uzajamnom podsticanju i zaštiti ulaganja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track