Najnovije vesti

Vlada Srbije: Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa

Reizbor

Vlada Srbije: Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa

Društvo
Bajatović je i do današnjeg imenovanja bio direktor Srbijagasa

BEOGRAD - Vlada Srbije donela je rešenje o imenovanju Dušana Bajatovića za generalnog direktora Javnog preduzeća Srbijagas Novi Sad i postavila načelnike devet okruga, saopšteno je posle sednice Vlade. Bajatović je i do današnjeg imenovanja bio direktor Srbijagasa.

Vlada je postavila Nikolu Repca za načelnika Severnobačkog okruga, Vladimira Ilića za načelnika Severnobanatskog okruga, Dušana Jovića za načelnika Zapadnobačkog okruga, Zorana Miloševića za načelnika Južnobačkog okruga a Vojislava Jovanovića za načelnika Kolubarskog okruga. Goran Milosavljević postavljen je za načelnika Pomoravskog okruga, Vladan Paunović za načelnika Zaječarskog okruga, Branko Vesić za načelnika Rasinskog okruga a Budimir Mihajlović za načelnika Pčinjskog okruga.

Vlada je na sednici usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju međunarodnog ugovora o biljnim i genetičkim resursima za hranu i poljoprivredu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma Vlade Srbije i Saveta ministara BiH o plovidbi plovnim putevima na unutrašnjim vodama, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Angole o saradnji u oblasti odbrane.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...