Vučić uganuo vrat u udesu!

Saobraćajka u centru Beograda

Vučić uganuo vrat u udesu!

Društvo -
Prvi potpredsednik Vlade lakše povređen u sredu uveče, kad je vojni „puh“ proklizao i zakucao se u banderu rasvete u Brankovoj ulici, koja je pala na kolovoz a na nju je naletelo taksi vozilo

BEOGRAD - Sreća u nesreći.Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane, u preksinoćnjem udesu u centru Beograda uganuo je vrat, ali se dobro oseća i nije bilo potrebe za njegovom hospitalizacijom, saznaje Kurir.Udes se dogodio u Brankovoj ulici oko 23 sata, kad je blindirani vojni terenac, „mercedes g klase“ u kojem je bio Vučić, proklizao.- Vicepremijer se vraćao s gostovanja na RTS i zbog leda na kolovozu „puh“ je proklizao u Brankovoj ulici. Da ne bi udario u neko vozilo i time izazvao veću nesreću, vozač je skrenuo i tada se na trotoaru zakucao u banderu ulične rasvete. Udarac je bio silovit i ko zna šta bi se desilo da vozilo nije bilo blindirano. Vučić je uganuo vrat, ali srećom, nije ništa ozbiljno, nije bilo potrebe ni da bude hospitalizovan - priča izvor Kurira i dodaje da su na džipu oštećeni prednji desni far i krilo.Od siline udarca bandera je pala preko kolovoza i na nju je iz suprotnog smera „opel merivom“ naleteo vozač „Luks taksija“, koji je prošao s lakšim povredama, to jest kontuzijom glave, i prebačen je na VMA.U Ministarstvu odbrane Kuriru je potvrđeno da je vicepremijer imao lakši udes i da se dobro oseća, a i sam Vučić je rekao:- Udarac je bio veoma jak, ali smo prošli bez povreda.(E. K.)

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić

Prvi put u „puhu“ zbog Miškovićevih pretnjiVučić je baš tog dana prvi put od stupanja na dužnost seo u blindirani „puh“ jer mu je povećana bezbednost nakon pretnji tajkuna Miroslava Miškovića. Vlasnik „Delte“ je prilikom hapšenja u sredu ujutru policajcima kazao da „Vučić neće dočekati gostovanje na RTS“ te večeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track