PREŽIVESMO: Smak sveta zaobišao Srbiju!

A vi na Rtnju, kako ste

PREŽIVESMO: Smak sveta zaobišao Srbiju!

Društvo -
I tako u čuveni crni petak 21. decembra, tačno u 12.12 časova po našem vremenu, ne bi ništa - dođe samo zima. Videćemo šta će danas u ovo isto vreme biti u Meksiku, postojbini Maja

BEOGRAD - Preživesmo!Od dugo najavljivanog i ničim izazvanog smaka sveta u petak 21. decembra, tačno u 12.12 časova, ne bi ništa, barem po našem vremenu. Dođe samo zima.

Videćemo šta će danas, šest sati kasnije, u ovo isto vreme biti u Meksiku, postojbini Maja.

Poslednjih dana širom planete vladala je prava euforija, a verujući su se spremali za apokalipsu gomilajući mesni narezak. Oni s malo više para kupili su karte za tek nekoliko "oaza" za preživljavanje među kojima se našao i naš Rtanj.

Majansku apokalipsu preživesmo, a da li ćemo ovu našu, poput visokih cena, januarskog poskupljenja gasa i skupljeg vrtića u najavi, ne zna se.

Ako u čitavoj ovoj belosvetskoj pomami i gunguli ima nečeg dobrog onda je to reklama za Rtanj kojoj ni najbolja marketinška agencija ne bi mogla da smisli bolju.

Alo, živi li ste?

Za one koji još veruju da će nam današnji dan biti i poslednji, holandski sajt TNW lansirao je aplikaciju "IsEveryoneAlive" koja uživo prati tvitove iz svetskih metropola i putem koje je moguće proveriti da li ta mesta još postoje!

Ovu aplikaciju možete pratiti ovde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track