Rođena i prva beba u Novom Sadu, u Beogradu troje

Rođena i prva beba u Novom Sadu, u Beogradu troje

Društvo -
Posle ponoći rodila su se dva dečaka i jedna devojčica, sve troje Beograđani
1 / 5

BEOGRAD - Prva beba u novosadskom porodilištu "Betanija", prvog dana 2013. godine, rođena je jutros u 06:53 . Majka Sanja Stankov (26) iz iz Novog Slankamena, koja već ima jedno dete, rodila je devojčicu (3130/49).

Grad Novi Sad je za prvorođenu bebu u 2013. godini obezbedio 100.000 dinara, a za svu decu rođenu 1. januara po 50.000 dinara.

Posle ponoći rodile su se tri bebe - dva dečaka i devojčica.U minut posle ponoći u GAK Višegradska u Beogradu rođena je devojčica Elena, a dva minuta kasnije i dečak Dimitrije. Obe bebe i njihove majke su dobro.Elena je treća beba u porodici Bulatović, a njena majka Katarina rodila je devojčicu tešku 3,400 kg, dok je Simonović Ivana prvorotka i njen sin je težak 3,850. Obe bebe su Beograđani.Dečak, kome su roditelji već nadenuli ime Dragan, prva je beba koja se rodila u Novoj 2013. godini. Premijer Srbije Ivica Dačić noćas je obišao novorođenu bebu u GAK "Narodni front" i darivao ju je zlatnikom.To je treća beba u porodici Šivčić, rečeno je u GAK "Narodni gront".Beba je rođena prirodnim putem, zvaće se Dragan i dobro je kao i njegova majka Milanka Šivčić.Porodica Šivčić je iz Beograda, a Dragan je težak 4,580 kg i dugačak 56 cm.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track