AMS Osiguranje: Uspešno poslujemo već 15 godina!

AMS Osiguranje: Uspešno poslujemo već 15 godina!

Društvo -
Pozicionirali smo se kao društveno odgovorna kuća koja učestvuje u mnogobrojnim preventivnim bezbednosnim akcijama, izjavio na proslavi jubileja Mirko Butulija, zamenik generalnog direktora

BEOGRAD - Ostvaren je veliki uspeh!Na današnji dan pre tačno 15 godina osnovano je AMS Osiguranje. Od trenutka osnivanja ovo društvo za osiguranje uspešno posluje pod okriljem Auto-moto saveza Srbije, čija mreža se tokom skoro jednog veka postojanja nadograđivala, širila i opstajala uprkos mnogim izazovima. AMSS kao udruženje vozača i najveća prodajno-uslužna mreža u ovom delu Balkana predstavlja sistem s velikim nacionalnim i međunarodnim kredibilitetom u sferi saobraćaja.Svoj jubilej AMS Osiguranje proslavilo je velikom žurkom za zaposlene, poslovne saradnike i prijatelje.Zaslužni zaposleniZamenik generalnog direktora AMS Osiguranja Mirko Butulija izrazio je zadovoljstvo činjenicom da se AMS Osiguranje pozicioniralo kao pouzdana i pre svega društveno odgovorna kuća, koja učestvuje u mnogobrojnim preventivnim bezbednosnim akcijama uz punu podršku strategiji za povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. On je istakao da su najbolje preporuke za AMS Osiguranje upravo poverenje zadovoljnih korisnika i dugogodišnjih članova AMSS, koji su verni ovoj osiguravajućoj kući od osnivanja. Gospodin Butulija posebno je zadovoljan time što je protekla 2012. najuspešnija godina u poslovanju AMS Osiguranja do sada, za šta su zaslužni pre svega zaposleni, koji funkcionišu kao tim i ciljeve kompanije prepoznaju kao sopstvene.Ulaganje u kadroveTakođe, on je istakao da su brojne marketinške kampanje i događaji organizovani uz podršku AMS Osiguranja na najbolji način doprineli rastu prodaje osiguranja i povećanju tržišnog učešća u prethodnoj godini.AMS Osiguranje će u svojoj dugoročnoj strategiji i dalje ulagati u proizvode, kadrove i edukaciju uz širenje svoje prodajne mreže u skladu sa evropskim trendovima poslovanja, a u cilju konstantnog povećanja zadovoljstva svojih korisnika. Tradicija i sigurnost su obeležja AMS Osiguranja, a pouzdanost - najveći saveznik ove osiguravajuće kuće.

Sve na jednom mestuSve informacije u vezi sa uslugama koje pruža AMS Osiguranje možete dobiti na telefone 0800009009 i 011/3084-900, putem imejla info“ams.co.rs ili internet-stranice www.ams.co.rs. Adresa na kojoj se nalazi ovo društvo za osiguranje je Ruzveltova 16, Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track