KURIR OTKRIVA: Miša Banana se krije u Španiji?!

Ekskluzivno kako je radio klan Šarić-Radulović

KURIR OTKRIVA: Miša Banana se krije u Španiji?!

Društvo -
Rodoljub Radulović zvani Miša Banana nalazi se u letovalištu Marbelja, a vreme provodi s devojkom Jasnom D. (28), preko koje su vođeni poslovi sa Šarićem

BEOGRAD - Razotkriveni!Rodoljub Radulović zvani Miša Banana najverovatnije se krije u Španiji, u ekskluzivnom letovalištu Marbelja, saznaje Kurir.Kako tvrdi naš izvor iz istrage, postoji više indicija da se Miša Banana sklonio u Španiju kada je u februaru 2011. pobegao iz Srbije.

Broj u Marbelji- Radulović ima ekskluzivnu vilu u Marbelji, vrednu oko milion evra, a ima i stan u Malagi. Proteklih godina on je menjao lokacije, ali je često boravio u Marbelji sa svojom devojkom Jasnom D. - kaže izvor Kurira.Naime, Jasna D. (28) bila je direktorka turističke agencije „Biznis travel partner“ u Ulici Zmaja od Noćaja 14, iza koje je stajao upravo Miša Banana, a preko koje su vođeni poslovi trgovine kokainom s narko-bosom Darkom Šarićem!Iz dokumentacije koju je policija pronašla u računaru Jasne D. vidi se da je često poslovno, ali i privatno, boravila u Španiji.- Jasna D. je bila pozivana na saslušanja, a jedan izostanak je opravdala službenim putovanjem u Španiju. Interesantno je da je u njenom mobilnom telefonu pronađen veliki broj kontakata iz Marbelje, uključujući i broj spremačice kuće - kaže izvor iz istrage.Tajni susretiKako kaže naš sagovornik, Miša i Jasna u vezi su već četiri godine, a često su se viđali na „neutralnom terenu“, na nekoj ekskluzivnoj destinaciji za koju bi Radulović mislio da policija tu ne može da mu uđe u trag.- Miša je više puta Jasni plaćao luksuzna letovanja na Tajlandu, Maldivima, Dominikani. Platio bi put i njenim drugaricama kako ne bi bilo sumnjivo što na tako dalek put ide sama, a onda bi se on pojavio i proveo nekoliko dana s njima. Sada najviše vremena provode u Marbelji. Bivši državni vrh, predsednik Boris Tadić i predsednik Saveta za koordinaciju službi bezbednosti Miodrag Rakić verovatno su znali da je Radulović tamo - kaže naš izvor.Pozajmice od ŠarićaKako navodi, istragom je utvrđeno da je ona za Radulovića u Beogradu vodila poslove s drugim preduzećima, ali i da je ostvarivala kontakte s ljudima iz sveta estrade, sporta, biznisa i politike. Međutim, nije utvrđeno da je ona učinila bilo koje krivično delo.- Između ostalog, pronađen je i ugovor o pozajmici između Radulovića i Darka Šarića na iznos od milion i sedamsto šezdeset hiljada evra, ugovor o kupovina stana između Radulovića i „Stankoma“, njegova lekarska dokumentacija, ugovori između „Miligram mjuzika“ i „M investa“ - otkriva izvor Kurira.Policija je tada pronašla i ugovore o kupovini preduzeća „Znak“ iz Pančeva, kao i dokumentaciju o računima u Hipo banci i isplatama iz banke u Monte Karlu.

Jasni stizali izveštaji o teretnim brodovima iz Južne Amerike

Najzanimljivije je to što je Jasna bila zadužena za mnoge poslove svog dečka Miše Banane.- Tokom istrage policija je došla do informacija da je Jasna D. bila zadužena da prima sve mejlove u vezi sa Radulovićevim brodovima koji su prenosili tovar iz Južne Amerike u Evropu, tačnije u Grčku. Ona je primala obaveštenja o tome da li je „more mirno“ ili su eventualno iskrsli neki problemi - kaže izvor Kurira.

U imeniku bili Bane Lazarević, Vučela...- Tokom 2010. godine policija je saslušavala Jasnu D., a takođe su detaljno pregledani i njeni mobilni telefoni i računari. U mobilnom su pronađeni brojevi pod imenom Bane Lazarević, Zoran Ćopić (optužen da je bio glavni perač para za Darka Šarića), ali i ime Vučela - kaže izvor blizak istrazi. Od nje je, kako napominje, Uprava kriminalističke policije u februaru 2010. godine, osim mobilnih telefona, privremeno zaplenila laptop, ali i brojnu dokumentaciju pronađenu kako u agenciji, tako i u stanu na Bulevaru despota Stefana.

Besplatan prostor na DorćoluJasna D., kako navodi, u ime ove agencije potpisivala je i ugovore, čak i onaj o iznajmljivanju prostora u stambenoj zgradi.- Interesantno je da je stan bio iznajmljen po ceni od 500 evra mesečno. Taj ugovor je sa izvesnim Kotoraninom potpisala Jasna D. Međutim, ubrzo je napravljen aneks ugovora po kojem je Miša Banana prostor dobio besplatno - kaže izvor iz policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track