Šakić o sukobu: Nije bilo šamaranja u Ministarstvu!
Foto: Youtube

Šakić o sukobu: Nije bilo šamaranja u Ministarstvu!

Društvo -
Hteo sam samo da pitam nešto Lidiju Bogdanović, a ona mi je rekla da joj je zabranjeno da priča sa mnom. Potom me je izvređala i rekla da sam đubre, rekao je Šakić

BEOGRAD - Slikar Mane Šakić rekao je za portal Kurir da je nije bilo fizičkog obračuna između njega i Lidije Bogdanović, koja je kao i Šakić, zaposlena u Ministarstvu kulture."To što su neki mediji objavili kako sam ja navodno ošamario Lidiju Bogdanović, je apsolutna neistina. Nisam je ni takao! Imam i svedoke koji to mogu da potvrde", kaže Šakić za portal Kurira, koji je angažovan u Ministarstvu kluture na projektu obeležavanja 1700 godina od Milanskog edikta.On je potvrdio da je do svađe došlo, ali, kako kaže, nikakvog fizičkog kontakta nije bilo."Hteo sam samo da je pitam nešto, a ona mi je na to rekla da joj je zabranjeno da priča sa mnom. Potom me je izvređala i rekla da sam đubre. Onda smo se posvađali, ali ponavljam, nikakvog fizičkog kontakta nije bilo. Iskren da budem, meni sve ovo deluje kao namešten događaj, jer su me samo nekoliko minuta posle toga, zvali novinari da pitaju šta se dogodilo", kaže Šakić.

Podsetimo, danas se u nekim beogradskim medijima pojavila informacija da je Mane Šakić, inače sin Olivere Katarine, ošamario koleginicu Lidiju Bogdanović u Ministarstvu kulture.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track