NIJE ISTAKAO OZNAKU: Crnogorci Kustu kaznili sa 100 evra

Uprava za inspekcijske poslove

NIJE ISTAKAO OZNAKU: Crnogorci Kustu kaznili sa 100 evra

Društvo -
Na objektu koji pruža usluge smeštaja u Herceg Novom, poznati režiser nije istakao oznaku propisane vrste i kategorije objekta utvrđenu rešenjem nadležnog organa

PODGORICA - Režiser Emir Kusturica kažnjen je sa 100 evra od strane crnogorske Uprava za inspekcijske poslove, zato što nije dobro istakao oznaku objekta čiji je vlasnik.Poznati filmski režiser Emir Kusturica kažnjen je sa 100 evra, jer "nije na vidnom mestu na ulazu u objekat istakao oznaku propisane vrste i kategorije objekta utvrđenu rešenjem nadležnog organa".Kako je navedeno u izvještaju, prekršaj se odnosi na usluge smeštaja na adresi Šetalište pet Danica 42 u Herceg Novom.Na toj adresi Kusturica ima butik hotel "Aurora" i kafanu, koji se nalaze u zgradi stare železničke stanice.

Uprava za inspekcijske poslove, Poreska i Uprava carina izrekle su firmama i preduzetnicima od 6. do 12. maja kazne u vrednosti 150.000 evra, navedeno je u novom izveštaju objavljenom na sajtu Ministarstva finansija Crne Gore u okviru akcije "Siva zona na sva zvona".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track